Partiokannus tiedottaa 8/2017

Kiitos!
Pidin kuluneen syksyn mittaan monta pestikeskustelua pestaajana. (Minulle pidettiin myös partiourani ensimmäinen oikeaoppinen pestikeskustelu pestattavana – oli mahtava kokemus!) Kaikkia pestejä yhdistää se, että niissä mahdollistetaan asioita, jotka eivät ilman tekijää tapahtuisi.

Mahdottoman mahdolliseksi tekevä tyyppi on supersankari, joka ansaitsee kiitoksensa. Jollekulle voi sopia esimerkiksi jähmeä prenikka, toiselle johtajiston saunailta, kolmannelle postilaatikkoon kolahtava joulutervehdys, neljännelle Kiitos-pinssin kierrätys. Toinen voi arvostaa julkista kiitosta, toinen hitusen henkilökohtaisempaa lähestymistapaa. Kaikki nämä erilaiset tilaisuudet kiittämiseen kun tajuaisi käyttää!

Pestaamistani tekijöistä osa kertoi löytäneensä partiosta oman juttunsa, jotain, mitä haluaa sitoutua tekemään pidemmäksi aikaa. Tätä kun ruokitaan vielä sopivalla kiittämisen kulttuurilla, niin…

No, ensi vuosi tuo tullessaan paljon mielenkiintoista myös Kannuksessa. Voisiko sinun tuleva juttusi olla esimerkiksi kansainvälisen partiotapahtuman järjestäminen Vantaalla, ryhmänohjaajakoulutus tai vaikkapa täysin uuden koko lippukunnan tapahtumaviikonlopun luominen?

Vielä kerran kiitos kaikille vantaalaisille partiotoimijoille tästä vuodesta ja oikein hyvää joulun odotusta! Olette tärkeitä.

Ilari Laitinen
puheenjohtaja

Johtajahuoltoilta Vantalaisille partiojohtajille 19.-20.1. Öögalla Nuuksiossa
Tammikuussa kokoonnumme vantaalaisten partiojohtajien kesken rentoutumaan ja pitämään hauskaa Toimen poikien kämpälle Öögalle. Kaikki aktiiviset lippukuntatoimijat ovat tervetulleita, erityisesti lippukuntien johtokolmikot. Illan ohjelmassa on saunomisen ja ruokailun lisäksi suunnitteilla lautapelejä. Lauantai-aamupäivää vietetään vielä yhdessä partiomaisten aktiviteettien parissa. Toiveita retken ohjelmasta saa esittää johanna.raiskio@partio.fi.

Ilmoittaudu mukaan: kuksaan.fi/18427

Vuoden vantaalainen partiotoimija
Kuka tekee Vantaalla partiota isolla sydämellä? Kuka on puuhakas ja innokas? Kuka puurtaa ja jaksaa järjestää, tsempata ja iloita? Vai mitkä ovat sinun perustelusi vuoden vantaalaiseksi partiotoimijaksi? Ehdota ja perustele!

Äänestys on käynnissä vuoden 2017 loppuun. Vuoden vantaalaisen partiotoimijan valitsee Partiokannuksen hallitus ehdotusten pohjalta ja voittaja julkistetaan Partiokannuksen kevätkokouksessa 2018.

Tee ehdotus tästä.

Partiokannuksen kevään 2018 tapahtumat
Ilmoittautuminen tapahtumiin aukeaa 15.12.2018 ja loppuu 14.1. ellei toisin mainita.

27.1. Cyber 4-KAMP (ilmoittautuminen aukeaa heti, kun saadaan ystävyyskaupungista lisätietoja tapahtumasta)
19.1.-20.1. Johtajahuoltoretki kaikille vantaalaisille lippukuntatoimijoille (ilmoittautuminen auki NYT)
9.2. EA-kertauskurssi
10.-11.2. EA1-kurss1
9.-11.3 sekä 23.-25.3. ROK