Tule mukaan unohtumattomalle seikkailulle Nordtreff-leirille!

Nordtreff-leiri on osa pohjoismaista yhteistyötä Vantaan, Ruotsin Huddingen, Norjan Askimin ja Tanskan Kongens-Lyngbyn kanssa. Yhteistyö on jatkunut jo yli 50 vuotta, ja yhteinen kesäleiri Nordtreff järjestetään noin 4-5 vuoden välein vuoroin kussakin maassa. Tällä kertaa kohteena on Norja! Joko sinä olet kokenut Nordtreffin? Tai leireillyt Norjassa? Lähde nyt mukaan kansainväliseksi partiomatkaksi edulliselle reissulle!

Milloin, kenelle?

Leirimatka Norjaan järjestetään 29.6.-6.7.2024 + matkapäivät (varaa alustavasti 2 matkapäivää mennen tullen).

Leiri on suunnattu vantaalaisille yli 12-vuotiaille partiolaisille. Myös 10-11-vuotiaat seikkailijat voivat osallistua leirille huoltajan kanssa. 16-25-vuotiaat voivat nauttia omasta ohjelmastaan leiriläisinä Rover-alaleirillä, tai vaihtoehtoisesti valita osallistua johtajina normaalileirille. Aiempaa leirikokemusta pitkistä partioleiristä on hyvä olla takana! Leirin kieli on englanti, mutta tarpeen mukaan autamme ymmärtämisessä!

Leiripaikkana on Norjan partiolaisten leirialue Nordtangen Granin kunnassa Oslosta pohjoiseen. Alue sijaitsee järven rannalla, ja leirialueella on hyvät fasiliteetit.

Ohjelma

Nordtreff-leirillä sinua odottaa monipuolinen ohjelma ”To Space” -avaruusteeman ympärillä. Pääset nauttimaan myös muusta ohjelmasta, kuten uimisesta, melomisesta ja haikkaamisesta, ja tietenkin telttaöistä ja perus leirielämästä. Ja kun Norjassa ollaan, vähän myös korkeuseroista!

Rover-leiriläiset toimivat keskenään ja omatoimisesti, ja tekevät omia vähän haastavampia aktiviteetteja. Rover-leiriläiset laittavat itse ruokansa ja majoittuvat leirialueella omassa alaleirissään. Kuitenkin myös koko leirillä on yhteistä ohjelmaa.

Johtajat, aikuiset ja huoltajat

Johtajilla ja huoltajilla on tärkeä rooli leirin onnistumisessa! Tällä kansainvälisellä leirillä huolehditaan siitä, että leirin arki sujuu mutkattomasti, ja kaikki löytävät paikkansa ja ymmärtävät riittävästi kieltä. Johtajiston päivittäisiin tehtäviin kuuluu perus leiritoimien ohjaamisen lisäksi mm. ruoanlaitto leiriläisille, lasten saattaminen ohjelmiin, uintivalvonta yms. sekä tarvittaessa kielenkääntäminen leirikieli englannista suomeksi. Osallistumme myös muutaman leiriaktiviteetin toteuttamiseen. Tehtäviä ja rooleja jaetaan tarpeen mukaan, joten kaikki pääsevät osallistumaan ja näkemään leiriä monipuolisesti! Muissa Pohjoismaissa partioleireillä on sekä tuttua, mutta myös vähän erilaista. Lähde johtajana pohjoismaisiin tunnelmiin, mahdollisesti myös sinun unelmiesi partioleirille!

Ilmoittautuminen ja leirin kustannukset: leirimaksu + matkat

Ilmoittaudu mukaan 17.3. mennessä Kuksan kautta, ja varmista paikkasi Nordtreff-leirillä.

– Leiriläisen hinta 10-15-vuotiaille on 220€
– Leiriläisen hinta Rover-leiriin 16-25-vuotiaille on 220€
– Johtajat, aikuiset, huoltajat ja johtajina normaalileiriin osallistuvat yli 16-vuotiaat maksavat leiristä johtajahinnan 160€

+ Matkakustannukset 150 – 250€

Leirimaksun lisäksi kustannuksiin tulevat matkakustannukset leirille ja takaisin. Arvioitu matkahinta edes takaisin on 150 – 250€, ja hinta varmistuu kun lähtijämäärä ja todelliset kustannukset ja saadut avustukset ovat selvillä. Mikäli tulet leirille omalla kustannuksella ja itse matkasi järjestämällä, maksat vain leirihinnan. Valinta tehdään ilmoittautuessa, ja se on sitova.

Maksuaikataulu:
1. erä: 31.3. mennessä 150 €
2. erä: 30.4. mennessä 220 € / 160€
3. erä: kesäkuu – loput matkakustannukset

Tarvittaessa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten stipendirahastosta on mahdollista hakea stipendiä mm. kansainvälisiin tapahtumiin ja leireille osallistumiseen. Lue lisää: https://papa.partio.fi/partiolaiselle/jasenelle/jasenmaksu-ja-stipendit/ 

Valitse T-paitakoko

Jokainen leiriläinen saa leirin t-paidan. Ilmoittautuessa pyydetään valitsemaan T-paitakoko, tee valinta tältä sivulta löytyvän taulukon mukaan: https://2024.nordtreff.org/?p=95

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysymyksiä ikäkausista, ilmoittautumisesta tai mistä muusta tahansa leiriin liittyvästä, ole yhteydessä matkanjohtajaan! Matkanjohtajan toimii Riikka Rahtola Aviapartiosta, ja voit olla yhteydessä sähköpostitse riikka.rahtola(at)aviapartio.fi. Voit olla myös yhteydessä toimiston Mariaan (maria.karjalainen@partio.fi, puh. 044 9018483).

Info-ilta leiristä 5.3.

Nordtreff leiri-info kiinnostuneille partiolaisille ja vanhemmille järjestetään tiistaina 5.3.2024 klo 18.00 Kartanonkosken koulun auditoriossa. Tule kuulolle!

Leiriin voit tutustua jo etukäteen sivulla https://2024.nordtreff.org/