Tervetuloa Partiokannuksen kevätkokoukseen 20.3.2024

Tervetuloa Partiokannus ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 20.3.2024 klo 18.00.

Kutsutaan koolle Partiokannus ry:n kevätkokous 20.3.2024 klo 18.00 Allianssi-talolla, Seikkailu-tilassa (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki). Osallistujien toivotaan saapuvan jo klo 17.45, jotta valtakirjat kerettäisiin tarkistamaan ennen itse kokouksen alkua. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokous on Allianssi-talolla (tila Seikkailu kellarikerroksessa) sekä etänä Teamsissa. Kuitenkin lippukunnan ääntenkäyttö on mahdollista vain paikan päällä Allianssi-talolla. Etäosallistumiseen on erillinen ohje, johon toivomme teidän tutustuvan.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat mm. vuoden 2023 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2023 hallitukselle.

Tämän kokouskutsun liitteenä ovat seuraavat kokousmateriaalit lippukuntasi käyttöön: valtakirjapohja, äänimäärät ja esityslista. Toimintakertomus ja tilinpäätös tullaan toimittamaan viimeistään viikkoa ennen kokousta kutsun saanneille sekä lisäämään Partiokannuksen nettisivuille.

Tutustukaa materiaaleihin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla Allianssi-talolla kokouksessa. Lähettäkää lippukuntanne valtakirja tarkistukseen ennen kokousta sähköpostitse partiokannus@partio.fi tai tuokaa se paikanpäälle. Valtakirja on toimitettava viimeistään 20.3. klo 17.45 sähköisesti tai paikan päällä paperisena.

Kokouksen jälkeen luvassa on johtajahuoltoa saunomisen ja/tai lautapelailun sekä hengailun merkeissä samassa tilassa klo 19.30–21. Tapahtuma on kaikille vantaalaisille johtajaikäisille. Ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä.

Tervetuloa!

Toivoo Partiokannus ry:n hallitus

Kevätkokous 2024_kutsu_valtakirja_äänimäärät_esityslista

Partiokannus_toimintakertomus_2023

Partiokannus_tilinpäätös_2023