Partiokannus tiedottaa 6/2023

Alkusanat

Hei päivää,

Nonni, taas se tuli. Kesä alkaa olemaan ohi ja syksy on tuloillaan. Se tietää toimintakauden alkua sekä lippukunnissa kuin myös Kannuksen toiminnassa.

Syksyn suurin tapahtuma on Pohjoismaiset Johtajapäivät (NLT) Kiljavalla 29.9-1.10. Tapahtumaan ehtii vielä ilmoittautua Kuksan kautta.

Ensi maaliskuussa järjestetään piirin talvimestaruuskisat SP:n talvikisojen yhteydessä. Piirin kisojen järjestelyvastuu on ensi vuonna Länsi-Vantaalla, ja kisojen suunnittelu on jo käynnistetty. Jos haluat mukaan tekemään upeaa kisaa, ota yhteys virpi.toivonen@partio.fi. Tehdään tästä koko Vantaan yhteinen voimannäyte.

Seuraa aktiivisesti Kannuksen somea ja tiedotuskanavia, niin tiedät mitä rakkaassa kotikaupungissasi tapahtuu.

Syysterveiset
Ari-Mari Toivonen
hallituksen tiedotusvastaava

Tapahtumat

Syyskuu
9.-10.9. EA1-kurssi (ilmoittaudu 31.8. mennessä)
24.9. Vantaan aluetapaaminen SuperSemmassa (ilmoittaudu SuperSemmaan 31.8. mennessä)
29.9.-1.10. Pohjoismaiset johtajapäivät (ilmoittaudu 27.8. mennessä)

Lokakuu
6.-8.10. ROK kämppäviikonloppu (ilmoittaudu 15.9. mennessä)
8.10. SuSen Loikka (ilmoittaudu 24.9. mennessä)
24.10. Partiokannuksen syyskokous
28.10. Laten Laukka (ilmoittautuminen aukeaa pian)

Marraskuu
3.-5.11. ROK metsäviikonloppu
11.11. EA2-kurssi (ilmoittaudu 31.8. mennessä)
25.-26.11. EA1-kurssi (ilmoittaudu 31.8. mennessä)

Joulukuu
6.12. Seppeleenlasku ja kirkkoväärtit
6.12. Itsenäisyyspäivän lipunnosto kaupungintalolla
8.-9.12. Jatko-ROK (ilmoittaudu 12.11. mennessä)

Ilmoitustaulu

Vaikuta Vantaalla!

Partiokannus järjestää syyskokouksen yhteydessä keskusteluillan, jossa osallistujat pääsevät kuulemaan Kannuksen tulevia suunnitelmia ensi vuodelle – ja mikä tärkeintä – vaikuttamaan niihin. Ensi vuodelle on luvassa kaikki tutut tapahtumat ja näiden lisäksi suunnittelemme myös jotain uutta auttamaan lippukuntia.

Jos Kannuksen toiminta ei ole niin tuttua, kannattaa paikalle tulla kuuntelemaan. Kerromme uusien suunnitelmien lisäksi paljon yleistä tietoa, jotka jokaisen vantaalaisen partiolaisen on hyvä tietää Kannuksesta ja kuinka Vantaan puhaltaa yhteen hiileen.
Merkitse kalenteriisi 24.10., tule ja vaikuta!

Partiokannus-kysely

Jo ennen keskusteluiltaa haluamme kartoittaa millaisena vantaalaiset kokevat alueen toiminnan ja kuinka voisimme tätä kehittää. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10-15 minuuttia. Vastaa kyselyyn 3.9. mennessä.

Kyselyyn vastanneiden ja sähköpostinsa jättäneiden kesken arvomme kolme (3) kappaletta Partiokannus-termosmukeja.

Nordtreff tulee pitkän tauon jälkeen!

Varaa 29.6.-6.7.2024 kalenteriisi, sillä silloin on taas aika pohjoismaiselle leirille! Nordtreff pidetään kesällä 2024 Norjan vuoristossa paikallisten ohjaamana ja järjestämänä. Ilmoittautuminen leirille alkaa talvella, leirin hinta ja tarkemmat tiedot selviävät myös myöhemmin.

Nordtreff viikon mittainen leiri ja sen aikana pohjoismaiset partiolaiset pääsevät luomaan pitkiä ystävyyssuhteita ja oppimaan muiden maiden partiotapoja. Vantaalaisista tarpojat ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita osallistumaan leirille.

Syksyn toiminta

Pohjoismaiset johtajapäivät

Enää reilu kuukausi ennen kuin Nordic Leader Training (NLT) eli suomalaisittain johtajapäivät tulevat! Tapahtuma pidetään Kijavalla 29.9.-1.10. teemalla Back to the Roots. Johtajapäivät on yksi Vantaan Partiokannuksen pohjoismaisten ystävyyskaupunkien välisistä tapahtumista, johon kuuluu koulutuksellista ohjelmaa tapahtuman teemaa sivuten, iltaohjelma ja vapaata verkostoitumista muiden maiden partiolaisten kanssa. Tapahtuma on englanninkielinen.

Muutamalle on vielä tilaa, joten älä unohda varmistaa paikkaasi johtajapäivillä!

SuSen Loikka

Vantaalaisten sudenpentujen ja seikkailijoiden oma partiotaitokisa SuSen Loikka järjestetään sunnuntaina 8.10.2022 Länsi-Vantaalla, hyvien kulkuyhtyeyksien päässä. Pääsemme kisassa matkustamaan maailman ympäri. Kootkaa oma 4-6 henkinen joukkue (+ 1-2 saattajaa) ja tulkaa mukaan kisoihin!

SuSen Loikassa on omat sarjat sudenpennuille ja seikkailijoille. Kilpailun hinta on 20euroa/ joukkue. Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 24.9. HUOM: Kilpailussa ei tarjota ruokaa, mutta nälkäisenä ei kuitenkaan seikkailla. Tästä tulee tarkat ohjeet ennakko-ohjeessa, kuten muuhunkin valmistautumiseen.

Laten Laukka

Historian havinaa ja unohdettuja kapistuksia! Laten Laukka tulee jälleen 28.10. Tänä vuonna kisan teemana ovat museot. Kerää siis jo kisavartiosi valmiiksi ja tule mukaan viettämään ikimuistoinen päivä. Ilmoittautuminen aukeaa pian, joten pidä silmällä Kannuksen viestintäkanavia!

Huomio! Partiokannus tehnyt muutoksen kisan sääntöihin: kisavartion suurin sallittu koko on tänä vuonna viisi (5) vartiolaista vanhan seitsemän sijaan.