Partiokannus tiedottaa 6/2018

Partiosyksy on käynnistynyt
Uusi partiosyksy on käynnistynyt, jee! Partiokannus tarjoaa lippukunnille syksyllä paljon koulutuksia, tapahtumia ja kisoja.  Poimikaa parhaat ja merkatkaa ne lippukunnan syyskalenteriin. Myös kivoja, uusia pestejä tarjolla. Lähtisitkö sinä Partiokannuksen hallitukseen? Tai kiinnostaisiko sinua puheenjohtajan palli?

 

Oletko sinä seuraava Partiokannuksen puheenjohtaja?
Johdat Partiokannuksen hallitusta ja siten koko aluejärjestön toimintaa. Pestissä pääset edistämään aitiopaikalta vantaalaista partiotoimintaa! Pestissä pääset vaikuttamaan ja kehittämään. Lue pestistä tarkemmin täältä ja lähde ehdolle puheenjohtajaksi.  Voit myös tehdä postauksen ehdokkuudestasi Vantaan partiolaiset -facebook ryhmään. Partiokannuksen uusi puheenjohtaja vuodelle 2019 valitaan syyskokouksessa 22.10.2018.

Lähde mukaan Partiokannuksen hallitukseen!
Haluatko edistää vantaalaista partiotoimintaa? Haluatko päästä tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustua uusiin ihmisiin? Jos vastasit kyllä, tämä pesti on kuin tehty sulle! Lue pestistä lisää täältä ja kerro ilmoita kiinnostuksesi puheenjohtaja Ilarille (ilari.laitinen@partio.fi).  Voit myös tehdä postauksen ehdokkuudestasi Vantaan partiolaiset -facebook ryhmään. Partiokannuksen uudet hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa 22.10.2018.

Pohjoismaiset Johtajapäivät 21.9.-23.9.2018
Tässä oiva tapahtuma samoajien, vaeltajien ja aikuisten syksyn partiokalenteriin. Lähde tutustumaan uusiin partiokavereihin Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Johtajapäivät pidetään tänä vuonna Kavalahdessa. Ilmoittautuminen käy jo kuumana, joten ilmoittaudu sinäkin mukaan 26.8. mennessä: kuksaan.fi/21973. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Ilmoittaudu koulutuksiin 26.8.2018 mennessä
Tänä syksynä tarjolla perinteisesti kaksi ensiapukurssia sekä ROK. Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin mukaan 26.8. mennessä.

EA1-kurssi  15.-16.9. kuksaan.fi/21242. Lue koulutuksesta lisää täältä.
ROK 14.-14.10. ja 26.-28.10. kuksaan.fi/21551. Lue lisää koulutuksesta täältä.
EA1-kurssi 24.-25.11. kuksaan.fi/21244. Lue lisää koulutuksesta täältä.

Syksyn kisat 
Syksyllä kisaillaan taas Susen Loikassa ja Laten Laukassa. Nämä päiväkisat ovat helppo tapa tutustuttaa sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kisojen maailmaan. Sudenpennut ja seikkailijat tarvitsevat kisoihin saattajan, mutta tarpojat pääsevät kokeilemaan taitojaan jo ilman saattajaa. Akela, sampo ja tarpojaluotsi, laita nämä syksyn ykköskisat ryhmäsi toimintasuunnitelmaan ja ilmoita ryhmäsi mukaan kisailemaan vaikka heti!

      

Partion Unska
Partion Unska esittää: Yö-KITT 5.-6.10.
Osana Partion Unska -tapahtumaviikonloppua Partiokannus järjestää vantaalaisille tarpojille yhteisen koko ikäkauden tarpojatapaamisen. Tapahtuma on yön yli kestävä erätaitoja kehittävä retki. Poluilla kuljetaan oman vartion kesken, mutta ohjelmaa on kaikille yhteisesti. Vartio tarvitsee tapahtumaan mukaan saattajan. Ilmoita vartiosi mukaan kuksaan.fi/21715

Partion Unska esittää: Johtajahuoltoa 7.10.
Osana Partion Unska -tapahtumaviikonloppua Partiokannus järjestää vantaalaisille johtajaikäisille huoltotapahtuman. Luvassa on ilmaista hemmotteluruokaa, biljardia, sauna, vantaalaisen partion kehittämistä, asiaa vuoden 2020 alueleiristä, erityiskiitossetti Kannuksen tapahtumien järjestäjäporukoille ja ennen kaikkea mitä mainiointa partioseuraa! Ilmoita itsesi mukaan vaikka heti kuksaan.fi/22015

       

Hallitus vierailee lippukunnissa syksyllä
Partiokannuksen hallitus on päättänyt vierailla lippukunnissa tulevalla syyskaudella. Hallitus haluaa kuulla, mitä lippukunnille kuuluu, tavata vantaalaisia johtajia ja kuulla toiveita, ideoita, mielipiteitä ja kehitysehdotuksia. Toivomme lippukuntien lähettävän Partiokannuksen puheenjohtajalle tiedoksi sopivan johtajiston tapaamisen, johon hallituksen edustaja tai lippukuntakoordinaattori voi tulla vierailulle. Johtajiston tapaaminen voi olla hallituksen kokous, johtajaneuvosto tai muu johtajiston tapaaminen. Mitä nopeammin ilmoitatte päivämäärän, sitä varmemmin hallitus saa sovitettua päivämäärän omaan kalenteriinsa. Lähettäkäähän siis meiliä (mitä nopeammin, sen parempi!) ja kertokaa sopiva päivämäärä, aika ja paikka: ilari.laitinen@partio.fi

Lue sähkis kokonaisuudessaan täältä.