Partiokannus tiedottaa 5/2019

Ihanaa pääsiäistä ja mukavaa Partioviikkoa!
Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia ja heti sen perään on jo Partioviikko!  Vietetäänkö sun lippukunnassa Partioviikkoa jotenkin? Laita partiohuivi kaulaan ja kerro ylpeydellä harrastuksestasi koulussa tai työpaikalla. Onko teidän lippukunnassa jo syksyn kuviot selvillä ja kaikilla ryhmillä johtajat tiedossa? Partioviikko on myös oiva paikka rekrytoida uusia aikuisia! Lue lisää vinkkejä aikuisten rekrytointiin täältä.

Nordtreffi-leiri 1.-7.7., jälki-ilmoittautuminen on auki 30.4.2019 asti!
Nordtreffi on yhteispohjoismainen leiri, joka järjestetään kesällä 2019 Suomessa. Leiri on suunnattu seikkailijoista ylöspäin (vähintään 10 vuotta) ja se järjestetään kesä-heinäkuun vaihteessa Evolla. Leirin kieli on englanti. Osallistujat tulevat Vantaan pohjoismaisista ystävyyskaupungeista. Leirin teemassa näkyy yhteistyön 50-vuotinen taival. Leirille on jo ilmoittautunut yli 150 partiolaista! Osana leiriä järjestetään pohjoismainen 5-ottelu.

Leirin jälki-ilmoittautuminen on auki 30.4.2019 asti ja tapahtuu Kuksassa: kuksaan.fi/26018.

Lue leiristä lisää Partiokannuksen nettisivuilta.

Pestejä auki toukokuussa! 
Onko sulla haluja hypätä isompiin saappaisiin ja kokeilla jotain uutta? Partiokannuksen pestejä aukeaa heti toukokuussa ja niitä voi tutkailla Partiokannuksen nettisivuilta 1.5.2019 alkaen. Olisko lippukuntien tukeminen sun juttu? Lähtisitkö mukaan Valttiin auttamaan ja kannustamaan vantaalaisia lippukuntia tekemään yhä parempaan partiota ja voimaan vieläkin paremmin? Tai kiinnostaisiko sua kouluttaa vantaalaisia nuoria ROKilla? Antaa alkusykäys hyvälle ryhmänjohtamiselle ja hyvälle vantaalaiselle ryhmähengelle? Tai ehkä sun juttu olis viestintä? Sometus? Paperipartio? Tapahtumien tekeminen? Tsekkaa pestit ja hae mukaan iloiseen ja innostuneeseen joukkoon, hae siis Kannuspestiin!

Laita syksyn kisat, koulutukset ja tapahtumat jo nyt omaan ja lippukunnan kalenteriin!
Syksyllä on tarjolla perinteisesti EA1-kurssi ja ROK ja näiden lisäksi järjestämme taas tauon jälkeen EA2-kurssin. Hyödyntäkää Kannuksen kurssitarjonta, näihin kursseille on vantaalaisilla partiolaisilla aina etuoikeus!
7.-8.9. EA1-kurssi ja 2.-3.11. EA2-kurssi
11.-13.10. & 25.-27.10. ROK 2/2019

20.-22.9. Pohjoismaiset Johtajapäivät Norjassa.
Johtajapäivät eli Nordic Leader Training on viikonlopun mittainen samoajaikäisille ja sitä vanhemmille partiolaisille tarkoitettu Partiokannuksen tapahtuma, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden laajentaa omia ympyröitään, luoda ulkomaisia kontakteja, vaihtaa ajatuksia ja oppia uutta sekä rentoutua hyvässä seurassa. Johtajapäivät tarjoaa kansainvälisten kokemusten ja mukavan yhdessäolon lisäksi englanninkielisen nimensä mukaisesti johtajakoulutusta vaihtuvalla teemalla.

Syksyn kisat ja tapahtumat Vantaalla
4.10. Partion Unska: KITT (tarpojat)
5.10. Partion Unska: SuSen Loikka (sudarit ja seikkailijat)
6.10. Partion Unska: Johtahuoltoa (samoajat, vaeltajat ja aikuiset)
26.10. Laten Laukka (seikkailijat ja tarpojat)

Lue sähkis kokonaisuudessaan täältä.