Partiokannus tiedottaa 5/2018

Kesä!
Se on täällä: puissa on lehdet, kerrospukeutujan kerrokset vähenevät ja partiotoiminnan kruununjalokivi – kesäleiri – lähestyy, tällä kertaa koko PäPan voimin. Kevät tuli ja meni ihan yhdessä hujauksessa. Jättiläiskiitos kuluneista kuukausista kaikille Vantaalla partiota tekeville. On ollut todella palkitsevaa olla mukana!
Muistakaa ottaa rennosti ja nauttia helteistä ja lämpimistä kesäsateista!

t. Ilari, Kannuksen pj

PS. Tsekkaahan jo nyt nuo Partiokannuksen avoimet pestit ja tulevat tapahtumat, ettei pääse kiire sitten syssymmälläkään yllättämään. 😀

Nordtreffi-leiri kesällä 2019
Nordtreffi-leirille tulee osanottajia Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta sekä Tanskasta. Nordträff/Nordtræff/Nordtreffi on perinteikäs leiri, jota on järjestetty Vantaan pohjoismaisten ystävyyskaupunkien kesken jo vuodesta 1986. Tällä kertaa leirin järjestelyvuoro on Suomella ja sen ajankohtana on vuoden 2019 kesä.

Nyt leirille etsitään johtajaa. Olisitko se sinä?
Koordinoit leirin muiden osa-aluejohtajien toimintaa sekä varmistat, että sovitut asiat hoidetaan ajallaan. Johdat leirin suunnittelutoimintaa. Pesti tarjoaa mahtavan väylän kansainvälisten suurtapahtumien järjestämiseen sekä hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen niin vantaalaisten kuin pohjoismaistenkin johtajien kanssa.

Pohjoismaiset Johtajapäivät 21.9.-23.9.2018
Tässä oiva tapahtuma samoajien, vaeltajien ja aikuisten syksyn partiokalenteriin. Lähde tutustumaan uusiin partiokavereihin Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Johtajapäivät pidetään tänä vuonna Kavalahdessa. Lisätietoja tapahtumasta paljastetaan pian, pidä tämä sivu seurannassa Facebookin lisäksi: https://partiokannus.fi/tapahtumat/pohjoismaiset-johtajapaivat/

Ilmoittaudu koulutuksiin 26.8.2018 mennessä
Syksy on jo lähellä ja siellä odottelee taas tuttu joukko laadukkaita ja tärkeitä koulutuksia. Syksyllä on kaksi ensiapukoulutusta, toinen syyskuussa ja toinen marraskuussa.  Molempiin ilmoittautuminen on nyt auki!

Syksyn ROK järjestetään lokakuussa. Kurssin suunnitelmat ja valmistelut ovat jo pitkällä. Luvassa paljon tärkeää asiaa, hauskanpitoa unohtamatta. Tämä on syksyn ykkösjuttu uusille samoajille!

Syksyn kisat 
Syksyllä kisaillaan taas Susen Loikassa ja Laten Laukassa. Nämä päiväkisat ovat helppo tapa tutustuttaa sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kisojen maailmaan. Sudenpennut ja seikkailijat tarvitsevat kisoihin saattajan, mutta tarpojat pääsevät kokeilemaan taitojaan jo ilman saattajaa. Akela, sampo ja tarpojaluotsi, laita nämä syksyn ykköskisat ryhmäsi toimintasuunnitelmaan!

      

Partion Unska
Partion Unska esittää: Yö-KITT 5.-6.10.
Osana Partion Unska -tapahtumaviikonloppua Partiokannus järjestää vantaalaisille tarpojille yhteisen koko ikäkauden tarpojatapaamisen. Tapahtuma on yön yli kestävä erätaitoja kehittävä retki. Poluilla kuljetaan oman vartion kesken, mutta ohjelmaa on kaikille yhteisesti. Lue lisää Partiokannuksen nettisivuilta ja ilmoita vartiosi mukaan heti elokuun alussa!

Partion Unska esittää: Johtajahuoltoa 7.10.
Osana Partion Unska -tapahtumaviikonloppua Partiokannus järjestää vantaalaisille johtajaikäisille huoltotapahtuman. Luvassa on ilmaista hemmotteluruokaa, biljardia, sauna, vantaalaisen partion kehittämistä, asiaa vuoden 2020 alueleiristä, erityiskiitossetti Kannuksen tapahtumien järjestäjäporukoille ja ennen kaikkea mitä mainiointa partioseuraa! Pistä päivämäärä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan heti elokuun alussa!

Aluetapaamiset johtokolmikoille
18.9.2018 järjestetään syksyn ensimmäinen aluetapaaminen Myyrmäen kirkon monitoimitilassa. Aluetapaaminen on tarkoitettu lippukunnan johtokolmikoille, eli lippukunnanjohtajalle, ohjelmajohtajalle ja pestijohtajalle. Jos teidän lippukunnassa ei ole vielä nämä pestit käytössä, tulkaa kuitenkin kolmen johtajan voimin mukaan aluetapaamisiin!

Syksyn toinen ja vuoden viimeinen aluetapaaminen järjestetään 7.11.2018. Laita päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan!

Hallitus vierailee lippukunnissa syksyllä
Partiokannuksen hallitus on päättänyt vierailla lippukunnissa tulevalla syyskaudella. Haluamme kuulla, mitä lippukunnille kuuluu, tavata vantaalaisia johtajia ja kuulla toiveita, ideoita, mielipiteitä ja kehitysehdotuksia. Miettikää jo valmiiksi sopivia johtajiston tapaamisia, johon hallituksen edustus tai lippukuntakoordinaattori voi tulla. Tarkempia tietoja asiasta lähetetään lippukunnille syksyllä.

Partioasema tiedottaa
Koko Partioasema on kiinni kesällä viikot 27-30. Päpan toimisto on lisäksi kiinni viikon 26 sekä 30. ja 31.7.2018.

 

Lue Partiokannus tiedottaa 5/2018 kokonaisuudessaan täältä.