Partiokannus tiedottaa 3/2018

Syksyn tapahtumat
Syksylle on taas sunnitteilla tuttua sekä uutta ohjelmaa. Laita päivämäärät kalenteriisi ja valitse ryhmällesi ja itsellesi sopivimmat kisat, koulutukset ja tapahtumat! Myös tekijöitä syksyn tapahtumiin tarvitaan. Mikä kiinnostaa juuri sinua? Pestikuvaukset syksyn pesteihin sekä ilmoittautumiset syksyn tapahtumiin aukeavat myöhemmin keväällä. Seuraa Partiokannuksen fb-sivuja, instagramia ja nettisivuja ja liity Facebookissa ryhmään Vantaan partiolaiset.

Tapahtumakalenteri 2018

Partion Unska 5.-7.10.
Siis hetkonen? SuSen Loikka -kilpailu, johtajahuoltoa saunoineen, tarpojien yö-KITT & asiaa vuoden 2020 alueleiristä? SAMAN viikonlopun aikana? 5.–7.10.2018? No todellakin! 😛 Lähetä kaikki Unska-fiilistelyt ja -utelut salamana Markukselle osoitteeseen markus.haggblom@aviapartio.fi!

Pohjoismaiset johtajapäivät Suomessa 21.-23.9.
Pohjoismaiset johtajapäivät järkätään syksyllä Suomessa, Kavalahdessa. Suunnittelut ovat jo kovassa vauhdissa, mutta porukkaan mahtuu lisää tekijöitä! Tule 6.5. Erämetsojen kololle, kuulet mitä on jo suunniteltu ja pääset mukaan hyvään jengiin ja toteuttamaan mahtavaa viikonloppua!
Vaikka suunnitteluun osallistuminen ei nyt sopisikaan aikatauluihisi, laita kuitenkin päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan viikonloppuun. Hieno tilaisuus tutustua niin vantaalaisiin johtajiin, kuin johtajiin Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta!

Vastaa Paras vapaaehtoistyö -kyselyyn
Vielä on 22.4. asti aikaa vastata Paras vapaaehtoistyö –kyselyyn! Tee se sähköpostiisi tulleessa SP:n viestissä olevan henkilökohtaisen linkin kautta. Kyselyn alkusyksystä saatavia tuloksia voi käyttää keskustelun tukena lippukuntasi  toiminnan kehittämisessä ja johtajien hyvinvoinnin parantamisessa.

Lähtisikö lippukuntasi mukaan?
Vantaalla Myyrmäen kirkolla sekä Uomantien koululla järjestetään Helsingin ja Espoon hiippakuntien yhteistä seurakuntien kouluikäisten lasten kerhojen ohjaajille koulutuspäivää la 6.10. Päivään odotetaan noin kahtasataa kerhonohjaajaa.

Partiolaiset voisivat olla mukana toteuttamassa päivää. Tapahtumassa voi mainostaa partiota, omaa lippukuntaa, vapaita pestejä ja partiojohtajuutta hyvänä vaihtoehtona kerhonohjaajille. Kirkon pihalle voisi esim pystyttää teltan ja tehdä valvotusti tulet, jossa voisi olla esim lettujen paistoa, teltan pystytysskaba, leiritaitoja tmv. Jos lippukuntasi tai alueesi kiinnostuu tästä, laita viestiä Partiokannuksen toimistolle: partiokannus@partio.fi.