Partiokannus tiedottaa 2/2018

Aika hakea toiminta-avustusta vuodelle 2018 (ja tilittää vuosi 2017)!
Vapaa-ajanlautakunnan nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöjen toiminta-avustusten haku ja vuonna 2017 saatujen toiminta-avustusten tilitys päättyy tiistaina 3.4.2018 klo 16.00. Avustus- ja tilityslomakkeet liitteineen tulee palauttaa kirjaamoon (Asematie 7, 01300 Vantaa) tai Vantaa-infoon.
Toiminta-avustusta myönnetään vantaalaisille vähintään edellisenä kalenterivuotena toimintansa aloittaneiden nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöjen sääntömääräisen ja toimintasuunnitelman mukaisen yleisen toiminnan toteuttamiseen.

Partiokannuksen kevätkokous 15.3.2018
Partiokannus ry:n hallitus toivottavaa kaikki vantaalaisen partiolaiset tervetulleiksi sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 15.3.2018 klo 18.00 Vantaan Nuorisopalveluiden kokoustilaan (os. Kielotie 20 C, 4.krs, 01300 Vantaa). Valtakirjojen tarkistus ja kahvitarjoilu alkavat klo 17.30 ja kokous alkaa klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat mm. vuoden 2017 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen. Lisäksi kokouksen jälkeen julkaistaan vuoden 2017 vantaalainen partiotoimija.

Täältä kokouksen materiaaleihin.

ROKille kouluttajaksi?
Lähde ROKin toiseen koulutusviikonloppuun kouluttajaksi. Vielä on pieniä koulutuskokonaisuuksia, joihin kaivataan uusia kouluttajia. Vietä pari tuntia Sipoonkorvessa ja innostu uusia johtajia kouluttaessa.
Milloin: 23.-25.3.2018 (voit tulla vain osaksi aikaa)
Vinkkaa kiinnostuksesi Partiokannuksen meiliin partiokannus@partio.fi.

Partion Unska

Kummipäivä
Kiinnostaisiko sinun lippukuntaasi osallistua kummipäivään? Ilmoita kiinnostuksesi lippukuntakoordinaattorille sähköpostilla larissa.olasvuori@partio.fi. Pääkaupunkiseudulla vietetään ensi keväänä 3.6.2018 jo kolmatta kansainvälistä kummipäivää. Kummipäivän kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset ja heidän kouluikäiset kummilapsensa. Päivän tavoitteena on vahvistaa kummin ja kummilapsen välistä suhdetta ja tarjota kivaa yhteistä tekemistä. Mukana on ollut useita eri yhteiskumppaneita ja yrityksiä, jotka ovat tarjonneet ohjelmaa ja alennuksia ko.päivänä.

Lisätietoja voit katsoa http://www.kumminkaa.fi/ ja http://www.vantaanseurakunnat.fi/kummipaiva

Tapahtumassa lippukunnat ja partiolaiset voisivat olla mukana pitämällä makkaran- tai letunpaistopistettä tai muuta ulkoiluohjelmaa. Tämä on hyvä jäsenhankinta- ja varainkeruutapahtuma.

Kevään toinen aluetapaaminen
Kevään toinen aluetapaaminen järjestetään 12.4.2018. Viime kerralla mukana oli ennätysmäärä vantaalaisia johtokolmikkoja ja tunnelma oli tiivis, hauska ja keskusteleva.
Joten tervetuloa vantaalainen JOHTOKOLMIKON jäsen mukaan kevään toiseen (ja viimeiseen) aluetapaamiseen. Aluetapaaminen järjestetään 12.4.2018 Itä-Vantaalla.
Ilmoittaudu mukaan tästä: kuksaan.fi/18503