Partiokannus tiedottaa 2/2019

Ihanaa ystävänpäivää!
Tänään on ystävänpäivä, joten hyvää ystävänpäivää kaikille vantaalaisille partiolaisille. Ystävänpäivänä on hyvä hetki miettiä, mihin partiotapahtumiin osallistuu tänä vuonna yhdessä parhaiden partiokavereiden kanssa. Onko aika kouluttautua ja osallistua ROKille vai ehkä lähteä kesällä Nordtreffeille tutustumaan muihin pohjoismaalaisiin partiolaisiin? Nappaa kevään ja kesän vantaalaiset tapahtumavinkit tästä tiedotteesta ja lähde mukaan uusiin seikkailuihin!

Nordtreffit heinäkuussa!
NOTE:
Nordtreffi lähestyy, leiri järjestetään Evolla 1-7.7.2019. Leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Leirille ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa. Leirin hinta on 175€/hlö. Leirillä majoittaudutaan teltoissa kansallisuuksittain.

WANTED:
Yksi huoltopäällikkö ja keittiöpäällikkö kateissa. Toisen pitäisi miettiä esimerkiksi mihin ja miten suihkuja laitetaan ja toisen miettiä mitä ruokaa leirillä syödään ja kuinka sitä ruokaa kokataan. Muita erilaisiin leirin pesteihin voi ilmoittautua olemalla yhteyksissä leirinjohtajaan Virpi Toivoseen (virpi.toivonen@partio.fi)

Kevään 2019 ROK
Kevään ROK lähestyy ja ilmoittautumista on vielä jatkettu tämän viikon sunnuntaihin (17.2.) asti.

Ryhmänohjaajakoulutukseen sisältyy arki-iltana pidettävät alku- ja lopputapaamiset (25.2. ja 25.3.) sekä kaksi koulutusviikonloppua (8.–10.3. osa 1 ja 22.–24.3. osa 2). Lisäksi koulutukseen kuuluu lippukunnassa tehtävä johtamisharjoittelu. Koulutus sisältää opetuskokonaisuuksia muun muassa retkien järjestämisestä, ryhmänjohtajien vastuista ja velvollisuuksista, ryhmähengestä sekä partio-ohjelman toteuttamisesta ryhmänjohtajana. Lisäksi kurssilla kerrataan perusteet tavallisimmista erätaidoista, jotta nuoren johtajan itsevarmuus omiin taitoihinsa kasvaa ja hänellä on valmiudet opettaa taitoja jatkossa omalle ryhmälleen. Ilmoittautuminen kurssille 17.2.2019 mennessä: kuksaan.fi/24800

Samoajaluotsi hoi! Lähde mukaan kouluttamaan sun lippukunnan samoajia ja samalla tutustumaan muihinkin vantaalaisiin samoajiin. Ilmoita kiinnostuksestasipartiokannus@partio.fi. Voit lähteä mukaan koko kurssille tai tulla vetämään yhden setin sinulle sopivaan aikaan.

Kutsu: Partiokannus ry:n kevätkokoukseen
Tervetuloa Kannuksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen Partioasemalle maanantaina 25.3. Varsinainen kokous alkaa klo 18.30 ja valtakirjojen tarkistus sekä evästarjoilu alkaa jo klo 18.00. Kevätkokouksessa käsittelemme vuoden 2018 toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen. Kokousmateriaalit tulevat jakoon viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta Partiokannuksen nettisivuille sekä lippukunnanjohtajille sähköpostitse.

Nähdään kevätkokouksessa!

Partiokannuksen hallitus jatkaa vierailuja lippukunnissa
Kannuksen hallitus jatkaa vierailuja lippukunnissa, eli jos hallitus ei käynyt syksyn aikana teidän johtajiston tai hallituksen kokouksessa, kutsu heidät nyt! Lähetä meilillä kokouspäivätoive partiokannus@partio.fi.

 

Lue sähkis kokonaisuudessaan täältä.