Partiokannus tiedottaa 10/2018

Alueleirin 2020 staabipestien haku
Haku Vantaan alueleirin 2020 staabiin on nyt käynnissä. Laita hakemus leirinjohtajalle 2.12. mennessä ja varmista paikkasi parhaassa vapaaehtoispestissä!
Leirinjohtaja Melinalta voi kysellä mitä vain pestiin liittyen tai voitte vaikka yhdessä keskustella sinulle sopivimmasta pestistä. Laita meiliä rohkeasti melinahiltunen@hotmail.com.

Mikä staabi on?
Staabi eli leiriprojektin johtoryhmä. Kaikki staabissa toimivat henkilöt ovat johtajia, jotka yhdessä vastaavat leiriorganisaation pyörimisestä ja leirin tavoitteiden saavuttamisesta. Jokaisella johtajalla on vastuullaan jokin leirin tärkeä osa-alue, jonka ääntä hän myös tuo esiin staabissa.

Staabiin valitaan leirinjohtajan lisäksi kyläpäällikkö, huoltopäällikkö, ohjelmapäällikkö, talouspäällikkö, viestintä- ja markkinointipäällikkö, muonapäällikkö sekä leirinvarajohtaja. Mikä pesti sykähdyttää sinua? Mille pestille sinulla olisi eniten annettavaa?

Hakeminen tapahtuu avoimella hakemuksella. Hakemuksen voi laittaa s-postiinmelinahiltunen@hotmail.com, otsikoksi haettavan pestin nimi.

Katso avoimet staabipestit täältä.

Laten Laukan tulokset

Tarpojat
1. 112 ophp
2. 114 puuma
3. 105 kettu

Seikkailijat
1. 202 riekko
2. 203 delfiinit

Onnea kisassa menestyneille! Lisää tuloksia löytyy Partiokannuksen nettisivuilta

Vuoden 2019 ensimmäinen aluetapaaminen
Vuoden 2019 ensimmäinen aluetapaaminen pidetään johtokolmikoille tarkoitetulla retkellä 8.-9.2. Kuusituvalla. Varaa kyseinen viikonloppu jo kalenteristasi. Perjantai-iltana ohjelmassa on rentoutumista saunan, herkuttelun ja pienen yhteisen puuhastelun muodossa. Lauantai aamupäivällä järjestetään aluetapaaminen. Tervetuloa koko johtokolmikon voimin!

 

Lue Partiokannus tiedottaa kokonaisuudessaan täällä.