Partiokannus tiedottaa 1/2019

Uusi hallitus esittäytyy
Partiokannuksen uusi hallitus vietti viime viikonlopun Kavalahdessa hallitussemmassa tutustuen, ryhmäytyen, perehtyen ja valmistautuen tulevaan vuoteen. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa jaettiin hallituksen vastuut seuraavasti:
Ari Toivonen – puheenjohtaja, ansiomerkit, 2020 alueleiri
Arttu Lahtiharju – varapuhis, kv-toiminta
Ella-Maria Räsänen – kv-toiminta
Lucas Lumberg – viestintä ja markkinointi
Eveliina Alonen -koulutus
Oskari Tuomi – aluetyö + kisat

Ohjelman eri osa-alueet on jaettu hallituksen kesken. Saat yhteyden hallituksen jäseneen etunimi.sukunimi@partio.fi -sähköpostilla

Johtokolmikkoretki lähestyy!
Lippukunnanjohtaja, pestijohtaja ja ohjelmajohtaja -tule johtokolmikkoretkelle rentoutumaan ja tapaamaan muita vantaalaisia lajitovereitasi. Ilmoittaudu retkelle viimeistään 25.1.2019kuksaan.fi/24791. Jokaiselle lippukunnalle on varattu retkelle kolme paikkaa, joten jos johtokolmikkoa ei vielä ole teidän lippukunnassanne, voitte lähettää jonkun muun avainjohtajan mukaan retkelle.

Kevään 2019 ROK
Varmista, että lippukuntasi nuoret kouluttautuvat ja saavat uutta intoa omiin partiopesteihinsä. Varmista, että teidän lippukunnassa on tulevaisuudessakin johtajia! Nyt on aika katsoa oman lippukunnan samoajien kurssitilanne läpi ja ilmoittaa ne samoajat ROKille, joilla kurssi on vielä käymättä.

Ryhmänohjaajakoulutukseen sisältyy arki-iltana pidettävät alku- ja lopputapaamiset (11.2. ja 25.3.) sekä kaksi koulutusviikonloppua (8.–10.3. osa 1 ja 22.–24.3. osa 2). Lisäksi koulutukseen kuuluu lippukunnassa tehtävä johtamisharjoittelu. Koulutus sisältää opetuskokonaisuuksia muun muassa retkien järjestämisestä, ryhmänjohtajien vastuista ja velvollisuuksista, ryhmähengestä sekä partio-ohjelman toteuttamisesta ryhmänjohtajana. Lisäksi kurssilla kerrataan perusteet tavallisimmista erätaidoista, jotta nuoren johtajan itsevarmuus omiin taitoihinsa kasvaa ja hänellä on valmiudet opettaa taitoja jatkossa omalle ryhmälleen. Ilmoittautuminen kurssille 2.2019 mennessä: kuksaan.fi/24800

Samoajaluotsi hoi! Lähde mukaan kouluttamaan sun lippukunnan samoajia ja samalla tutustumaan muihinkin vantaalaisiin samoajiin. Ilmoita kiinnostuksestasipartiokannus@partio.fi. Voit lähteä mukaan koko kurssille tai tulla vetämään yhden setin sinulle sopivaan aikaan.

Nordtreffataan
Heinäkuun 1.-7. päivä leiriydymme jälleen Evon metsään. Nordtreff Camp on Vantaalaisten ja ystävyyskaupunkien Huddingen (Ruotsi), Askimin (Norja) ja Lungbyn (Tanska) partiolaisten yhteisleiri, joka järjestetään vain kerran neljässä vuodessa ja vuorokerroin eri maassa. Leirille ovat tervetulleita kaikki seikkailijaikäkaudesta ylöspäin. Laita siis päivämäärä jo kalenteriin ja jää odottelemaan maaliskuussa avautuvaa ilmoittautumista

Partiokannuksen hallitus jatkaa vierailuja lippukunnissa
Kannuksen hallitus jatkaa vierailuja lippukunnissa, eli jos hallitus ei käynyt syksyn aikana teidän johtajiston tai hallituksen kokouksessa, kutsu heidät nyt! Lähetä meilillä kokouspäivätoive partiokannus@partio.fi.

Lue Partiokannus tiedottaa kokonaisuudessaan täältä.