Lähde johtajapäiville Norjaan!

Johtajapäivät on johtajien ja vaeltajien (15v.-) oma virkistys- ja verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään kussakin ystävyyskaupungissa vuorovuosin. Johtajapäivien järjestäjänä tänä vuonna toimivat norjalaiset partiolaiset. Johtajapäivät on viikonlopun mittainen tapahtuma, joka sisältää vuosittain vaihtuvan kevyen koulutussisällön sekä paljon rentouttavaa, hauskaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Tärkeä anti on myös mahdollisuus keskusteluihin ja ajatusten vaihtoon ulkomaisten partiojohtajien ja vaeltajien kanssa. 

 

Vuonna 2015 Johtajapäivät järjestetään 18. - 20.9.2015 Askimissa, Norjassa. Osallistumismaksu määräytyy lento- ja junalippujen hinnan sekä saatavien avustusten mukaan, arvio osallistumismaksusta on noin 200€. 

Ilmoittautuminen hoituu kuksan kautta ja linkki sinne aukeaa keskiviikkona 10.6 ja sulkeutuu 2.8.2015. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset tehtävä viimeistään 2.8.2015 mennessä. Tämän jälkeen peruuttaneilta peritään koko osallistumismaksu. Ilmoittaudu mukaan Kuksassa Onko kysyttävää tai pohdittavaa? Matkanjohtaja: Salla Ahola, salla.ahola@kaivokselandelfiinit.com