Partiokannuksen kevätkokous 16.8. klo 15

Tervetuloa Partiokannus ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 16.8. klo 15.00. Kokous järjestetään Partioasemalla ja siihen voi osallistua myös etänä Teams-sovelluksen kautta.

Kokous järjestetään Partioasemalla kokoustila Torissa os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Etäkokoukseen pääset täältä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat muun muassa vuoden 2019 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen.

Kokousmateriaalit lähetetään johtokolmikoille sähköpostiin. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat läsnä kokouksessa etäyhteydellä tai Partioasemalla.

Jos lippukuntanne osallistuu kokoukseen etänä, valtakirjat tulee lähettää tarkistukseen ennen kokousta sähköpostitse partiokannus@partio.fi. Valtakirja on toimitettava viimeistään 16.8. klo 14.00. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokousta ja kokouksen alussa pidetään nimenhuuto. Kokousedustajan on nimenhuudon aikana avattava mikrofoni ja kamera. Tarkemmat ohjeet etäkokoukseen osallistumiseen löydät kokouskutsun liitteestä.

Tervetuloa!

Toivoo Partiokannus ry:n hallitus

 

Kokouskutsu, äänimäärät, valtakirja ja esityslista

Ohjeet etäosallistumiseen

Liite1: Toimintakertomus 2019

Liite2: Tilinpäätös 2019