Tervetuloa Partiokannus ry:n kevätkokoukseen 24.3.2022

Tervetuloa Partiokannus ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Kuusijärven Metsätuvalle torstaina 24.3.2022 klo 18.00.

 

Kutsutaan koolle Partiokannus ry:n syyskokous. Kokous järjestetään 24.3.2022 klo 18.00 Kuusijärven Metsätuvassa (Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa) Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokous on Kuusijärven metsätuvalla (Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa) sekä etänä Teamsissa. Kuitenkin lippukunnan ääntenkäyttö on mahdollista vain paikanpäällä metsätuvalla. Etäosallistumiseen on erillinen ohje, johon toivomme teidän tutustuvan. Etäosallistumisen Teams-linkki on täällä 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat mm. vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2021 hallitukselle. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsitellään vuoden 2022 hallituksen täydentäminen, eli kevätkokouksessa valitaan uusia hallituksen jäseniä kuluvalle hallituskaudelle. Hallitukseen voi hakea kokouksessa tai ilmoittamalla kiinnostuksestaan etukäteen.

Tutustukaa materiaaleihin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla Kuusijärvellä kokouksessa. Lähettäkää lippukuntanne valtakirja tarkistukseen ennen kokousta sähköpostitse partiokannus@partio.fi tai tuokaa se paikanpäälle. Valtakirja on toimitettava viimeistään 24.3. klo 17.30 sähköisesti tai paikanpäällä paperisena.

Kokouksen jälkeen on mahdollisuus saunaan ja avantouintiin Kuusijärvellä, ilmoittaudu saunomaan mielellään etukäteen täältä.

Tervetuloa!

Toivoo Partiokannus ry:n hallitus

Kutsu, valtakirjapohja ja esityslista

Liite1: Vuoden 2021 toimintakertomus

Liite2: Vuoden 2021 tilinpäätös