Partiokannus tiedottaa 8/2018

Partiosyksy käy kuumana
On viikotoimintaa, kokouksia, kisoja ja retkiä. Ihanaa! Nauti partiosyksystä ja nappaa tästä Partiokannuksen tiedotteesta parhaat palat mukaan syksyn toimintaan. Vipattaisko sun vartion kisajalkaa? Tai onko kisakokemusta vielä vähän? Laten Laukka on juuri oikea kisa lähteä testaamaan, miltä se kisaaminen oikein tuntuu! Tai onko ensiaputaidot ruosteessa? Syksyllä on tarjolla vielä kaksi eri ensiapukurssia. Tai kiinnostaisiko kokonaan uudet tuulet partiossa? Lähde mukaan Partiokannuksen hallitukseen tai jopa puheenjohtajaksi!

Vuoden vantaalainen partiotoimija
On tullut aika valita vuoden vantaalainen partiotoimija! Kuka lähipiiristäsi tekee Vantaalla partiota isolla sydämellä? Kuka on puuhakas ja innokas? Kuka puurtaa ja jaksaa järjestää, tsempata ja iloita niin, että muutkin lähtevät innolla mukaan? Vai mitkä ovat sinun perustelusi vuoden vantaalaiseksi partiotoimijaksi? Ehdota ja perustele!

Äänestys on käynnissä vuoden 2018 loppuun. Vuoden vantaalaisen partiotoimijan valitsee Partiokannuksen hallitus määräaikaan mennessä jätettyjen ehdotusten pohjalta ja voittaja julkistetaan Partiokannuksen kevätkokouksessa 2019.

Äänestämään pääset tästä.

Syyskokous 22.10.
Partiokannuksen hallitus toivottaa kaikki vantaalaiset partiolaiset lämpimästi tervetulleiksi  syyskokoukseen. Syyskokous järjestetään maanantaina 22.10. Martinristissä (Martinpolku 2 C) klo 18, valtakirjojen tarkistus ja kokouseväät klo 17.30 alkaen. Viralliset kokousmateriaalit lähtevät lippukuntiin tällä viikolla. Tutustukaa materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa.

Hallituksen pestit ja Kannuksen puheenjohtaja
Partiokannuksen syyskokouksessa 22.10. valitaan myös hallitukseen uusia hallituksen jäseniä ja pitkäaikasen puheenjohtajan tilalle uusi pj. Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä ja uudistamassa vantaalaista aluejärjestöä? Tutustu pesteihin lisää ja hyppää mukaan uuteen! Voit myös meilata nykyisille hallituksen jäsenille tai pj:lle ja kysellä pestistä tarkemmin.

Puheenjohtaja Ilari Laitinen, ilari.laitinen@partio.fi

Laten Laukka 10 000 eBP
Hei, sinä vantaalainen tarpojavartio tai viimeisen vuoden seikkailijajoukkue! Partiokannus kutsuu sinut esihistorialliselle matkalle testaamaan partiotaitoja ja viettämään aikaa hyvässä seurassa.

Tarpojat ja seikkailijat kilpailevat omissa sarjoissaan. Kisan kaksi parasta vantaalaista tarpojavartiota pääsevät edustamaan Suomea pohjoismaiseen 5-otteluun kesällä 2019! Seikkailijajoukkueet tarvitsevat kisaan mukaan saattajan. Tarpojavartiot voivat tulla vartionjohtajan kanssa tai ilman. Saattaja tai tarpojavartion vartionjohtaja EI saa osallistua tehtävien tekemiseen.

Hinta: 35 €/vartio, laskutetaan lippukunnalta tapahtuman jälkeen.
Ilmoita vartiosi Kuksassa viimeistään 7.10.2018: kuksaan.fi/21711

Tutustu tehtäväluetteloon täältä.

EA1-kurssit
Syksyllä on tarjolla vielä kaksi EA1-kurssia, joihin molempiin mahtuu vielä muutama osallistuja mukaan. Olisiko sinun lippukunnassasi johtaja, jolle ensiaputaitojen opettelu tai kertaaminen tekisi hyvää? Vinkkaa Partiokannuksen kursseista.

20.-21.10. Ea1-kurssi, kurssi järjestetään Aviapartion kololla, Käräjäkuja 1 B, 01510 Vantaa. Ilmoittaudu mukaan 8.10. mennessä: kuksaan.fi/22998

24.-25.11. EA1-kurssi, kurssi järjestetään Myyrmäen kirkon nuorisotilassa (Uomatie 1). Ilmoittaudu mukaan 5.11.2018 mennessä: kuksaan.fi/21244

 

Lue sähkis kokonaisuudessaan täältä.