Partiokannus tiedottaa 6/2019

Mielenkiintoisia ja monenmoisia pestejä auki Kannuksessa sekä alueleiri Muiskulla
Tässä Partiokannuksen tiedotteessa on kerrottu tarkemmin, minkälaisia ja mitä pestejä voit juuri nyt hakea. Onko sulla haluja hypätä isompiin saappaisiin ja kokeilla jotain uutta? Pesteihin voi tutustua tarkemmin Partiokannuksen nettisivuilla. Nyt on myös useita leiripestejä auki! Tsekkaa pestit ja hae mukaan iloiseen ja innostuneeseen joukkoon!

Kannuksen ryhmäpestit

50-vuotisjuhlajulkaisun toimituskunta
Partiokannus ry täyttää 50 vuotta vuonna 2021.   Juhlavuoden kunniaksi on tarkoitus julkaista 50-vuotisesta taipaleesta kertova historiikki. Toiveena olisi saada ryhmään sekä vanhoja Kannuskonkareita sekä nuorempia aktiiveja. Yhdessä luodaan teos josta myös tulevat Kannuslaiset voivat nauttia ja saada tietoa mistä kaikki alkoi ja miten tähän on tultu.

ROK-kurssinjohtaja
Hei, sinä ryhmänohjaamisesta ja samoajaohjelmasta kiinnostunut. Mitä mieltä olit omasta RO-koulutuksestasi? Mistä pidit? Näetkö jossain parantamisen varaa? Haluaisitko itse olla toteuttamassa koulutusta jatkossa? Lähde syksyn 2019 ROKin kurssijohtajaksi!

YKY:n jäsen
YKY on Partiokannuksen oma koulutusryhmä, joka järjestää samoajien ryhmänohjaajakoulutusta (ROK). YKY:n jäsenenä osallistut ryhmänohjaajakoulutukseen kouluttajana. Kouluttajana toteutat RO-koulutusta muiden kouluttajien ja kurssijohtajan kanssa. ROK koostuu kahdesta viikonloppuretkestä ja alku- ja lopputapaamisista. Kouluttajana osallistut myös koulutuksen suunnitteluun.

Valtin jäsen
Valtti on Vantaan aluetoimikunta ja sen tehtävänä on tukea ja auttaa vantaalaisia partiolippukuntia. Kyseessä on tuplapesti, sillä Valtin jäsenet ovat myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten luottamushenkilöitä. Valmentajan pesti voi painottua lippukuntiin, partio-ohjelmaan tai pestaukseen. Valtti kaipaa uusia, innokkaita jäseniä mukaan ryhmäänsä.

Alueleiri Muiskun avoimet pestit

Yhteisömestari 
Kiinnostaako yhtenäinen Vantaa? Onko sinulla ajatuksia siitä, mitkä lippukunnat muodostaisivat yhdessä just parhaan leirilippukunnan? Onko joskus ärsyttänyt leirin hidas tiedonkulku? Jos joku näistä osui, tämä pesti on sinulle!

Henkilöstömestari(t)
Onko sinua aina ärsyttänyt että leirillä jotkut tuntuvat tekevän kaiken ja toiset vain löhöilevät? Oletko joskus toivonut että leirillä pääsisi tekemään leiriä mutta kuitenkin niin että olisi myös sitä vapaa-aikaa? Tässä pestissä pääset vaikuttamaan juuri näihin asioihin kaikkien johtajaikäisten osalta!

Leiritoimistomestari 
Oletko aina halunnut olla kartalla kaikesta mitä leirillä tapahtuu? Kiinnostaako paikka toiminnan keskipisteessä?

Palvelumestari 
Oletko joskus miettinyt, että leireiltä puuttuu jokin olennainen palvelu? Onko sinulle mahti-idea palvelusta, joka jokaisella leirillä pitäisi olla? Miksi bajamajoista on vessapaperi aina loppu?

Laaksomestari(t)
Oletko aina halunnut päästä itse vaikuttamaan leirillä olevaan ohjelmaan? Vai oletko joskus päässyt ja pidit siitä? Tule tekemään Vantaan leirin ohjelmasta paras!

Iltaohjelmamestari 
Pänniikö tylsät iltaohjelmat? Sama ponileikki tai räiskäle -laulu joka iltaohjelmalla? Johtajakahvilassa vain näkkäriä ja huonoa musaa? Vaeltajille ja aikuisille ei ole koskaan kivaa ohjelmaa? Tässä pestissä pääset vaikuttamaan millaista huikeeta ilta-, vaeltaja- ja aikuisohjelmaa leirillä tulee olemaan!

Vierailupäivämestari 
Onko mitään pahempaa kuin huonosti suunniteltu vierailupäivä? Leiri kaaoksessa, eksyneitä vanhempia ja tekemisen puute? Tässä pestissä pääsee tekemään vierailupäivästä omannäköisen.

Pelimestari
Pelottavat haikit ovat takanapäin ja aika siirtyä pelien aikakaudelle. Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan 2020 kesäleirin oma peli!

Lue sähkis kokonaisuudessaan täällä.