Partiokannus tiedottaa 3/2019

Kevät on täällä
Maaliskuu on jo pitkällä ja valoisammat aamut ja illat saavat puhtia tekemiseen. Myös kesä ja leirit lähestyvät kovaa vauhtia. Ensi kesänä vantaalaiset partiolaiset pääsevätkin mukaan kansainväliselle leirille. Nordtreffit järjestetään Evolla, Hämeenlinnassa, 1.-7.7.2019. Poimi tästä sähkiksestä myös muut kevään tärkeät tärpit ja lähde mukaan kansainväliseen partiotoimintaan, joka on aivan ainutlaatuista Vantaan ystävyyskaupunkien kesken!

Kutsu: Partiokannus ry:n kevätkokoukseen
Tervetuloa Kannuksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen Partioasemalle maanantaina 25.3. Varsinainen kokous alkaa klo 18.30 ja valtakirjojen tarkistus sekä evästarjoilu alkaa jo klo 18.00. Kevätkokouksessa käsittelemme vuoden 2018 toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen. Tutustukaan kokousmateriaaleihin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa allekirjoitetun valtakirjan kanssa.

Kokousmateriaalit löytyvät Kannuksen nettisivuilta ja ne on lisäksi lähetetty lippukunnanjohtajille sekä postitse että sähköpostitse.
Kokouksen jälkeen paljastetaan Vuoden 2018 vantaalainen partiotoimija!
Kokouksen jälkeen saamme myös pieniä paljastuksia kesän 2020 alueleiristä. Tule kuulemaan, kyselemään ja antamaan ideoita leirin staabille!

Nähdään kevätkokouksessa!

Avustustyöpaja
25.3. vuosikokousta ennen klo 17-18 lippukunnan johtajisto on lämpimästi tervetullut avustustyöpajaan. Työpajassa voit tehdä lippukuntasi toiminta-avustusta, kysellä uudesta sähköisestä avustuksesta, miettiä lippukunnalle parhaimmat mahdolliset tavat kerätä osallistumisia, jakaa tuskasi tai saada sysäyksen aloittaa avustuksen tekeminen. Ota tietokone ja pankkitunnuksesi (pankkitunnuksia tarvitset sähköiseen avustusjärjestelmään kirjautumisessa) mukaan ja ilmoita tulostasi viimeistään edellisenä päivänä 24.3.kuksaan.fi/26370

Vantaalaiset johtokolmikot
Vantaan valmentajat ovat pistäneet tuulemaan ja nyt on tarjolla paljon tukea omaan pestiisi.

Pestikohtaisissa tapaamisissa on luvassa täsmävalmennusta johtokolmikkopesteissä toimiville. Saat perehtyä oman pestisi ydinasioihin ja keskustella muiden samassa pestissä toimivien kanssa. Lippukunnanjohtajat tapaavat 21.3., pestijohtajat 27.3. ja ohjelmajohtajat 3.4. Vaikka lippukunnassanne ei vielä toimisikaan nämä pestit, lähettäkää tapaamisiin sellaiset johtajat, jotka voivat ammentaa ideoita ja vinkkejä juuri teidän lippukunnan toimintaan. Ilmoittaudu mukaan kuksaan.fi/26319

Vantaan tämän vuoden toinen aluetapaaminen järjestetään 17.4.2019, onhan päivämäärä jo kalenterissasi? Ilmoittaudu mukaan kuksaan.fi/26505.

Nordträff-toiminnan 50-vuotisjuhlat 24.-26.5.2019
Haluatko tietää, mistä Partiokannuksen yhteistyö on alkanut ystävyyskaupunkien kanssa? Partiokannus lähettää 10-20 osallistujaa Ruotsiin, Huddingeen, 24.-26.5. juhlimaan Nordträff-toiminnan pitkää ikää. Viikonlopun aikana tutustutaan partioystäviin Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille partiolaisille. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa pian, seuraa Partiokannuksen nettisivuja.

Vantaan toiminta-avustusten haku vuodelle 2019 ja vuoden 2018 tilitysten palautus
Toiminta-avustusta voidaan myöntää harkinnan mukaan vantaalaisille varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksille ja järjestöille. Toiminta-avustusta myönnetään yhdistysten ja järjestöjen yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus-, kurssi- ja leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Hakuaika päättyy huhtikuun 1. päivänä 2019.

Vuoden 2018 toiminta-avustuksen tilitys on toimitettava 1.4.2019 mennessä. Tilitystä ei voi tehdä sähköisesti. Huomioittehan, että tilitys koskee vain avustettavan toiminnan osuutta yhdistyksen toiminnasta.

Avustuksia haetaan sähköisessä asiointipalvelussa Oma Vantaassa osoitteessa:asiointi.vantaa.fi. Sähköisen hakulomakkeen jättäminen Oma Vantaa-palvelussa on ensisijainen tapa hakea kaupungin avustuksia.

Hakemusten on oltava jätettynä Oma Vantaa –asiointipalvelussa tai toimitettuna kirjaamoon viimeistää 1.4. Sekä sähköisten että paperisten tai postin kuljetettavaksi annettujen hakemusten ja muiden asiakirjojen on oltava perillä palautuspisteissä määräaikaan mennessä tai hakemus katsotaan myöhästyneeksi. Puutteellisena jätetyt hakemukset, joita ei ole annettuun määräaikaan mennessä täydennetty käsitellään myöhästyneinä. Lue lisää täältä.

Alueleiri 2020
Mestaripestit aukeavat leirille huhtikuun alussa, seuraa Partiokannuksen somea ja nettisivuja.

Lue sähkis kokonaisuudessaan täältä.