Partiokannus tiedottaa 2/2023

ALKUSANAT

Hei päivää,

Maaliskuu on jo hyvässä vauhdissa ja kevät odottaa aivan nurkan takana. Parin viikon kuluttua on ohjelmassa Kannuksen vuosikokous, jonka jälkeen on mahdollisuus johtajahuoltoon keilauksen merkeissä Tikkurilan keilahallia. Tule sinäkin mukaan kaatamaan. Lisää tietoa tässä sähkiksessä.

Kannuksen viestintään on tarkoitus panostaa tänä vuonna, ja sitä pyritään kehittämään tehokkaammaksi. Viestintäkanavina toimii Facebook, Instagram ja sähkis. Lippukunnilla on myös mahdollista tiedottaa omista tapahtumistaan ja tempauksistaan kanavia pitkin. Viestimällä lippukuntanne toiminnasta saatte näkyvyyttä omalle toiminnallenne sekä voitte antaa muille vinkkejä ja ideoita toimintaan. Tehdään yhdessä viestinnästä avointa, toimintaa tukevaa ja ennen kaikkea iloista.

Muista #partiokannus kun seuraavan kerran jaat kuvia ja kertomuksia partiosta

Nyt mennään eikä meinata
Ari ” Ari-Mari” Toivonen
hallituksen viestintävastaava

TAPAHTUMAT

Partiokannuksen tapahtumakalenteri

 

AJANKOHTAISTA

Partiokannuksen kevätkokous ja johtajahuoltoa

Tule kokoustamaan ja keilaamaan Kannuksen kanssa!

Partiokannuksen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 22.3. klo 17.30 alkaen Peltolan koululla (Lummetie 27 B, 01300 Vantaa). Kokouskutsu lähetetään erikseen. Kokoustamisen ohella pääset vaihtamaan kuulumisia muiden vantaalaisten partiolaisten kanssa sekä kuulemaan mitä kaikkea Partiokannuksella on tulossa.

Kevätkokouksen jälkeen luvassa on johtajahuoltoa, joten tule mukaan virkistäytymään keilaamisen merkeissä Tixi Bowlingissa klo 19.30–21. Tapahtuma on kaikille vantaalaisille johtajaikäisille.

Ilmoittaudu mukaan 20.3. mennessä

Nahkalilja

Tiedätkö sä missä on Kaiden kolo? Entä Tikkurilan sinisten? Lähde selvittämään nämä ja paljon muuta.
Eli tervetuloa mukaan ensimmäiseen Partiokannuksen yhteiseen nahkaliljaan!

Nahkalilja on partioaktiviteetti, jossa tarkoituksena on kävellä tietty matka 24 tunnissa.
Sarjat ja niiden ikärajat ovat seuraavat:
• Vihreä: 40km. (Vähintään 14 vuoden ikä)
• Punainen: 50km. (Vähintään 15 vuoden ikä)
• Harmaa: 60km. (Vähintään 16 vuoden ikä)

Lisäksi Partiokannuksen liljassa on myös erikseen oma 20km sarja, jonka voi suorittaa esimerkiksi harjoitusmielessä. Tälle sarjalle ei ole omaa nahkaliljaa. Kaikissa sarjoissa tulee olla käytössä kantolaite (reppu) jossa on vähintään 8kg painolasti.

Tapahtuma alkaa 50 ja 60 km kävelijöiden osalta 21.4. Illalla. 20 ja 40km osalta aikaisin aamulla 22.4. Tapahtuma päättyy kaikkien osalta 22.4. n. klo 21. Osallistujat voivat yöpyä Erämetsojen kololla, josta kävely jatkuu/alkaa 22.4.

Tapahtuman hinta on 15€ sisältäen merkin. (20km kävelijät 10€). Tarkemmat ohjeet ja varustelistat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu 15.4. mennessä

Kuvat: Lucas Lumberg