Partiokannus tiedotta 4/2018

Upeita ja kiinnostavia pestejä tarjolla Kannuksessa!
Partiokannuksen auki olevat pestit on kirjattu kaikki yhteen paikkaan. Käy surffailemassa Kannuksen nettisivuilla ja napsi itsellesi mieleisin!

Miltä kuulostaisi toimia leirinjohtajana kesällä 2020?
Leirinjohtopesti antaa laajan ja unohtumattoman kokemuksen hieman suuremman tapahtuman järjestämisestä, paljon uusia partioystäviä ja erinomaisen läpileikkauksen vantaalaisesta partiosta. Alueleiri on Partiokannuksen suurin yksittäinen tapahtuma, jonka järjestelyt kestävät kaikkineen useamman vuoden ajan. Edellinen Vantaan alueleiri oli Mahti vuonna 2014. Sille osallistui 560 henkilöä. Leiri on koko Vantaan yhteinen ja sinne pääsevät kaikki ikäkaudet.

Tai kiinnostaisiko Partiokannuksen puheenjohtajana toimiminen?
Johdat hallituksen ja siten koko aluejärjestön toimintaa. Käytät merkittävää valtaa tekemällä valintoja siitä, mistä asioista kulloinkin puhutaan ja mistä näkökulmista. Vastuullasi puheenjohtajana on järjestön hallinto ja talous. Edustat yhdistystä ja huolehdit yhteydenpidosta sidosryhmiin. Teet tiivistä yhteistyötä lippukuntakoordinaattorin kanssa. Toimit myös järjestön ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajana.

Tai oletko viestintävelho, kiinnostaisiko viestintävastaavan pesti?
Tässä pestissä pääset tykittämään somessa, livenä ja ehkä muutenkin vantaalaisten yhteistä partioasiaa! Pestiin kuuluu mm. muiden henkilöiden järjestämien tapahtumien dokumentointia tämän hetken kuumimmilla some-välineillä. Pesti on loistava tilaisuus vaikuttaa siihen, miltä partio Vantaalla näyttää niin sisäisesti kuin ulospäinkin.

Lisää pestejä löytyy Partiokannuksen nettisivuilta.

Syksy käyntiin jouhevasti
Onhan sun lippukunnassa jo aloitettu tulevan syksyn pohdinta? Onko kaikille ryhmille jo johtajat? Tarjotaanhan partiota myös uusille tulijoille? Onhan uuden lauman akelat jo rekrytty? Jos tämä homma on vielä kesken tai kokonaan aloittamatta, kannattaa kääriä hihat ja tehdä ainakin joitakin toimenpiteitä ennen kesälomia. Täällä lisää vinkkejä kasvuun ja rekrytointiin.

Partioasema tiedottaa
Kesällä 1.6.2018-31.8.2018 Partioasema palvelee ma-to klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-14.
Koko Partioasema on kiinni kesällä viikot 27-30. Päpan toimisto on lisäksi kiinni viikon 26 sekä 30. ja 31.7.2018.

 

Lue Partiokannus tiedottaa kokonaisuudessaan täältä.