Ohjelmavastaava partiokannukseen!

Partiokannus hakee hallitukseensa uutta ohjelmavastaavaa. Ohjelmavastaavalla on monen moista tehtävää, joista tärkeimpinä ohjelmaryhmä ORIn luotsaaminen sekä syksyllä järjestettävien kisojen aloittaminen.

ORI pyörittää Samoajatreffejä, Sepeliä ja KITTiä. Ohjelmavastaavan tehtävä on rekrytoida jäseniä ORIin ja pitää huolta, että tapahtumat tulevat järjestetyiksi. Hän innostaa ja kannustaa ORIlaisia sekä kutsuu ensimmäisen tapahtuman suunnittelukokouksen koolle. Toki ohjelmavastaava voi osallistua laajemminkin tapahtumien tekemiseen ja suunnitteluun. Syksyllä Partiokannus järjestää SuSen Loikan ja Laten Laukan. Molemmissa kisoissa on kiertävät järjestelyvuorot lippukuntien kesken. Ohjelmavastaavan tehtävä on ilmoittaa järjestäville lippukunnille, että on heidän vuoronsa, pitää aloituskokous ja ylipäätään auttaa sekä toimia linkkinä hallituksen ja tekijöiden välillä.

Muuten ohjelmavastaavan tehtäviin kuuluu partiokannuksen hallituksen kokouksiin osallistuminen kuukausittain, toimintasuunnitelman ja – kertomuksen kirjoittaminen, tapahtumien markkinointi sekä yhteydenpito lippukunnan ohjelmavastaaviin. Tämän lisäksi ohjelmavastaava voi osallistua muihinkin kokouksiin ja koulutuksiin.

Kaiken kaikkiaan pestiin kuluu aikaa arviolta 2-3h/viikko. Aika tosin jakautuu sen mukaan, miten tapahtumia ja kokouksia on. Syksyisin on tapahtumien suhteen vilkkaampaa.

Ohjelmavastaavan pesti on monipuolinen ja kiinnostava. Partiokannuksessa tutustuu uusiin ihmisiin, saa vastuullisia tehtäviä, uuden partioympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan. Omaa ryhmää ORIa voi muokata ja viedä eteenpäin haluamaansa suuntaan. Pestiin kuuluu aika paljon kokouksissa istumista, mutta tapahtumat tuovat siihen mukavaa vastapainoa. On hyödyksi, jos tuntee jo jonkun verran vantaalaisia partiolaisia, kuten sanottu, toki pestin kautta myös tutustuu muihin. Myös koska mainostusta tulee tehdä jonkun verran, on visuaalisuus ja kiinnostus kirjoittamiseen hyödyksi.

Sinä innokas ja aktiivinen vantaalainen, hae ohjelmavastaavaksi ja ota yhteyttä Iiris Kihlström: iiris.kihlstrom@gmail.com.