Muisku ’20 kesäleiri perutaan kesältä 2020

Tiedote Muisku ’20 leiriläisille ja huoltajille

Vantaan partiolaisten Muisku ’20 -kesäleiri on peruttu. Muisku ’20 oli tarkoitus järjestää Palotaruksen leirikeskuksessa, Padasjoella 28.7.-4.8.2020. Tapahtumaan oli ilmoittautunut yli 650 partiolaista Vantaalta, Helsingistä ja muista pohjoismaista. Syy leirin perumiseen on koronavirusepidemian aiheuttama riski osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle.

Tapahtuman leiritoimikunta päätyi yhdessä Suomen Partiolaisten ja Vantaan Partiokannuksen hallituksen kanssa perumaan tapahtuman kesältä 2020.

– Valtioneuvoston linjausten ja THL:n suositukset huomioon ottaen emme näe leirin järjestämistä turvalliseksi tänä kesänä. Päätös aiheuttaa varmasti pettymyksen tunteita tekijöille ja osallistujille, mutta terveys ja hyvinvointi on asetettava kaiken etusijalle, sanoo leirinjohtaja Melina Hiltunen.

Leiritoimikunta ja Vantaan Partiokannus selvittävät mahdollisuutta järjestää leiri kesällä 2021.

– Leirin eteen on tehty jo lähes kaksi vuotta töitä, joten olisi turhaa heittää hukkaan kaikki hienot suunnitelmat ja valmistelut. Leiritoimikunnan tahtotila onkin, että leiri tullaan järjestämään heinäkuussa 2021 samoin järjestelyin kuin se on suunniteltu tälle kesälle.

Lisätietoja sekä leirin uusi ajankohta ilmoitetaan lippukunnille ja ilmoittautuneille elokuussa 2020.

Peruminen ei vaadi toimenpiteitä ilmoittautuneilta, eikä leiriä laskuteta osallistujilta.

Leirinjohtajat

Melina Hiltunen ja Elina Karvinen

 

Tästä pääset lukemaan Suomen Partiolaisten tiedotteen aiheesta:

https://www.partio.fi/ajankohtaista/kesalla-2020-ei-jarjesteta-suuria-partioleireja/