Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoismaiset johtajapäivät

23.9.2022 @ 15.0025.9.2022 @ 17.00

140€

Johtajapäivät eli kansainvälisemmin Nordin Leader Training (NLT) järjestetään jälleen syyskuussa 23.-25.9.2022 tällä kertaa Ruotsin Huddingessa!

 

Johtajapäivät ovat vuosittain järjestettävä kansainvälinen tapahtuma, jossa johtajat Vantaan partiokannuksen ystävyyskaupungeista Norjan Askimisa, Ruotsin Huddingesta, Tanskan Lyngbystä ja Suomen Vantaalta pääsevät tapaamaan toisia vuorovuosin yhdessä ystävyyskaupungissa ja oppimaan toisiltaan johtamista vuosittain vaihtuvan teeman parissa. Aiempia johtajapäivien teemoja ovat olleet leikit ja pelit, ongelmat johtamisessa sekä iltanuotiot.

 

Matkaan lähdetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta perjantaina iltapäivällä ja paluu takaisin samaan paikkaan tapahtuu sunnuntaina iltapäivällä. Matkan aikana päästään nauttimaan ohjelmasta, hauskoista leikeistä, ruuasta, iltanuotioista ja monista muista vuosittain vaihtuvista aktiviteeteista hyvässä seurassa. Matkan aikana Vantaalaiset ovat perinteisesti solmineet pitkään kestäneitä kansainvälisiä ystävyyssuhteita pohjoismaisten partiolaisten kanssa ja päässeet hiomaan kielitaitoaan niin englannin kuin ruotsinkin kielellä.

Johtajapäiville mahtuu mukaan 18 vantaalaista partiolaista. Jos tapahtumaan on enemmän tulijoita, kuin mukaan mahtuu, pyrimme mahdollistamaan sen ensisijaisesti ensikertalaisille ja samoaja-ja vaeltajaikäisille.

Samoaja- ja vaeltajaikäisille matkan hinta on laskettu 85:een euroon. Aikuisten lähtijöiden matkan hinta on 140 euroa.

Aiempia NLT-tapahtumia voi käydä fiilistelemässä https://www.nordtreff.org/ sivulla!

 

Ilmoittautuminen: Kuksaan.fi/50694

Tiedot

Alkaa:
23.9.2022 @ 15.00
Loppuu:
25.9.2022 @ 17.00
Hinta:
140€