Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EA2-kurssi

2.10.2022

40€

SPR on keväällä uudistanut koulutuksen sisältöä ja EA2 -kurssin pituus on 8 tuntia (45min. oppitunnit) aikaisemman 16 tunnin sijaan. Näin ollen lauantaina 1.10. ei ole opetusta.

 

Kurssilla harjoitellaan erilaisia ensiavun aiheita sekä vahvistetaan aiemmin opittuja ensiaputaitoja. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta hätäensiapua vaativissa tilanteissa sekä arjen pienemmissä tapaturmissa. Kurssin pohjatietovaatimuksena on voimassa oleva SPR Ensiapukurssi EA 1 ® todistus. SPR Ensiapukurssi EA 2 ® todistus on voimassa 3 vuotta.

Kurssin aiheita ovat: Hätäensiavun kertaus, Leikki-ikäisen lapsen, vauvan ja hukkuneen elvytys, Ensitoimet auttamistilanteessa, Murtumat ja selkärankavammat, pään vammat, Kylmän aiheuttamat vammat ja alilämpöisyys, Lämmön aiheuttamat sairastumiset, Henkinen ensiapu, Loppuharjoittelu.

Vaatimuksena kurssille osallistumiselle on voimassaoleva EA1 kortti.  Jos sinulle on epäselvää, onko EA1 korttisi voimassa, ota yhteyttä Partioaseman toimistoon.

Kurssilta saa SPR:n EA2-kurssitodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää osallistumista koko kurssille, korvausmahdollisuutta ei ole. Vantaalaiset partiolaiset ovat etusijalla ilmoittautumisessa.

Kurssi järjestetään ajankohtaisten koronarajoitusten ja suositusten mukaisesti.

Ilmoittautuminen: Kuksaan.fi/51445

Tiedot

Päivämäärä:
2.10.2022
Hinta:
40€