Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nordtreff 2024

29.6.6.7.

Ilmoittaudu mukaan

Nordtreff-leiri on osa pohjoismaista yhteistyötä Vantaan, Ruotsin Huggingen, Norjan Askimin ja Tanskan Kongens-Lyngbyn kanssa. Yhteistyö on jatkunut jo yli 50 vuotta, ja yhteinen kesäleiri Nordtreff järjestetään noin 4-5 vuoden välein vuoroin kussakin maassa. Tällä kertaa kohteena on Norja! Joko sinä olet kokenut Nordtreffin? Tai leireillyt Norjassa? Lähde nyt mukaan kansainväliseksi partiomatkaksi edulliselle reissulle!

Leirimatka Norjaan järjestetään 29.6.-6.7.2024 + matkapäivät (varaa alustavasti 2 matkapäivää mennen tullen).

Leiri on suunnattu vantaalaisille yli 12-vuotiaille partiolaisille. Myös 10-11-vuotiaat seikkailijat voivat osallistua leirille huoltajan kanssa. 16-25-vuotiaat voivat nauttia omasta ohjelmastaan leiriläisinä Rover-alaleirillä, tai vaihtoehtoisesti valita osallistua johtajina normaalileirille. Aiempaa leirikokemusta pitkistä partioleiristä on hyvä olla takana! Leirin kieli on englanti, mutta tarpeen mukaan autamme ymmärtämisessä!

Leiripaikkana on Norjan partiolaisten leirialue Nordtangen Granin kunnassa Oslosta pohjoiseen. Alue sijaitsee järven rannalla, ja leirialueella on hyvät fasiliteetit.

Lue lisää: https://partiokannus.fi/tule-mukaan-unohtumattomalle-seikkailulle-nordtreff-leirille/ 

Nordtreff leiri-info kiinnostuneille partiolaisille ja vanhemmille järjestetään tiistaina 5.3.2024 klo 18.00 Kartanonkosken koulun auditoriossa (etäosallistumislinkki). Tule kuulolle!

Tiedot

Alkaa:
29.6.
Loppuu:
6.7.