Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vantaan aluetapaaminen 2/2020

13.5.2020 @ 18.0020.00

Tervetuloa Vantaan ensimmäiseen virtuaaliseen aluetapaamiseen! Tule moikkaamaan partiokollegoita videon välityksellä ja kuulemaan ajankohtaisia asioita. Tämän aluetapaamisen erityisinä teemoina ovat ihmisten johtaminen ja vuorovaikutus sekä uusien partiolaisten sisäänotto.

Tämä poikkeuksellinen aluetapaaminen pidetään Microsoft Teams-sovelluksen kautta keskiviikkona 13.5. klo 18 ja siihen ovat tervetulleita lippukuntien johtokolmikot, tai tarvittaessa joku muu johtaja lippukunnasta, erityisesti jos johtokolmikon jäsenet eivät pääse osallistumaan. Lähetämme tarkemman Teams-linkin lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen aluetapaamiseen tapahtuu kuksassa, kuksaan.fi/33477 .

Helpottaaksesi osallistumistasi voit halutessasi käydä luomassa itsellesi partio.fi-tunnukset jo etukäteen. Aluetapaamiseen pääsee kuitenkin osallistumaan myös ilman partio.fi-tunnuksia. Olethan kuullut, että partio.fi -tunnukset ja Office365 on nykyään käytettävissä myös monilla lippukuntatason pesteillä? Halutessanne voitte esimerkiksi organisoida vaikka lippukunnan hallituksen toimintaa Office-työkaluilla. Lue allaolevan linkin takaa lisää O365-tunnuksista:
https://www.partio.fi/ajankohtaista/o365-tunnukset-myos-lippukuntien-kayttoon/

Nähdään toukokuussa!

Terkuin,
Vantaan aluetiimi Valtti

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.2020
Aika:
18.00 – 20.00