Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoismaiset johtajapäivät Tanskassa

1.10.2021 @ 8.003.10.2021 @ 17.00

Pohjoismaisilla johtajapäivillä johtajatehtävissä toimivat partiolaiset pääset tapaamaan ulkomaalaisia vertaisiaan, luomaan uusia kontakteja, vaihtamaan ajatuksia ja laajentamaan omia ympyröitään sekä rentoutumaan hyvässä seurassa. Tänä vuonna johtajapäivät suuntautuvat Tanskan Lyngbyhyn. Johtajapäiville osallistuu partiolaisia Vantaalta ja lisäksi Askimista Norjasta, Huddingesta Ruotsista ja tietenkin Lyngbystä Tanskasta. Tapahtuman kieli on englanti ja osallistujilta edellytetään riittävää englanninkielen taitoa. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki johtajaikäiset, yli 15-vuotiaat vantaalaiset partiolaiset, jotka toimivat johtajatehtävissä.

Matkustaminen Tanskaan ja takaisin tapahtuu lentokoneella. Tarkempi ohjelma, aikataulu sekä hinta tarkentuvat myöhemmin. Hinta sisältää matkaliput, retkimajoituksen, ohjelman ja ohjelman sisällä olevat ruokailut. Lopullinen hinta varmistuu myöhemmin, hinta-arvio on 140€/hlö. Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen.

Huomioithan että koronatilanne voi aiheuttaa rajoituksia matkustukseen, ja asiaan vaikuttavat Tanskan maahantulorajoitukset, lentoyhtiöiden matkustusrajoitukset sekä Suomeen palatessa mahdolliset testikäytännöt tai karanteenit.

Tällä hetkellä matkustaminen Tanskaan vaatii koronapassin (tuore negatiivinen testitulos ja todistus sairastetusta koronasta tai todistus rokotuksesta). Rokotuksella tarkoitetaan molempien rokotusten saamista, ja rokotustodistus pitäisi olla Omakannasta saatavilla 5 päivää jälkimmäisen rokotuksen jälkeen. Mikäli matkustamisen edellytykset eivät kohdallasi täyty tai matkustaminen edellyttää muita maksullisia palveluita (esim. Testituloksia), Partiokannus ei vastaa kustannuksista. Partiokannus seuraa rajoituksia ja suosituksia ja niiden muutoksia.

Johtajapäiville mahtuu mukaan 18 vantaalaista partiolaista. Jos tapahtumaan on enemmän tulijoita, kuin mukaan mahtuu, pyrimme mahdollistamaan sitä ensisijaisesti ensikertalaisille ja samoaja- vaeltajaikäisille.

Ilmoittautuminen päättyy 23.8. Peruutukset tehtävä viimeistään viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta: kuksaan.fi/42913

Lisätietoja: Ella-Maria Räsänen, ella-maria.rasanen(at)partio.fi,

Tiedot

Alkaa:
1.10.2021 @ 8.00
Loppuu:
3.10.2021 @ 17.00