Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoismaiset Johtajapäivät

3.1.2023 @ 8.0017.00

Pohjoismaiset johtajapäivät pidetään ensi syksynä 29.9.-1.10. Kiljavalla. Tapahtumaan saapuu Vantaalaisten johtajien lisäksi osallistujia Partiokannuksen ystävyyskaupungeista Ruotsin Huddingesta, Tanskan Lyngbystä ja Norjan Askimista. Jokaisesta maasta tapahtumaan osallistuu maksimissaan 20 henkilöä. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta ja oletuksena on, että osallistuja toimii jonkinlaisessa partiopestissä (esim. ryhmän vetäminen).

Perjantaista sunnuntaihin kestävien johtajapäivien rakenteeseen kuuluu tapahtuman teeman mukainen koulutuksellinen osuus, muuta järjestäjän suunnittelemaa ohjelmaa, iltanuotio ja vapaata olemista, joka on oivaa aikaa uusien kontaktien luomiselle. Johtajapäivät ovat olleet vuosittain monien Vantaalaisten partiolaisten vuoden kohokohtia sekä jotain, josta Vantaalaiset voivat rohkeasti olla ylpeitä. Tällaista toimintaa eivät kaikki Suomen partiokaupungit tarjoa.

Vuoden 2023 johtajapäivien suunnittelu aloitetaan tammikuussa ja nyt olisi oiva hetki osallistua mukaan tekemään vuoden hauskinta kansainvälistä partiokokemusta ja jotain hienoa, josta meidät tullaan muistamaan muissa pohjoismaissa asti! Viikonlopun mittaisen tapahtuman suunnittelu on myös hyvää harjoitusta pidempien leirien suunnittelua varten sekä oiva kurkistus mahdollisesti ei niin tuttuun pestiin. Itse tapahtuma on täysin englanninkielinen, mutta mukaan projektiin voi huoletta osallistua vaikka englannin kieli ei olisi itselle niin tuttu. We got you!

Virallinen ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa huhtikuun alussa.

Tapahtuman suunnittelusta kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoja ja ilmaista kiinnostuksensa joko sähköpostitse tai suoraan WhatsApissa Partiokannuksen KV-vastaavalta Ellalta. (ella-maria.rasanen(at)partio.fi)

Tiedot

Päivämäärä:
3.1.2023
Aika:
8.00 – 17.00