Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoismaiset johtajapäivät 2023

29.9.20231.10.2023

Nordic Leader Training (NLT) eli suomalaisittain johtajapäivät tulevat taas syys-lokakuun vaihteessa 29.9.-1.10.! Tänä vuonna järjestelyvuoro on Suomessa, jossa tapahtuman sijainti on aurinkoisessa Kiljavan leirikeskuksessa. Jippii!

Johtajapäivät on yksi Vantaan Partiokannuksen pohjoismaisten ystävyyskaupunkien välisistä tapahtumista, johon tulemme saamaan vieraaksemme partiolaisia Ruotsin Huddingesta, Norjan Askimista, Tanskan Lyngbystä sekä tietysti Suomen Vantaalta. Tapahtuma on englanninkielinen.

Perinteisesti NLT-viikonloppuun kuuluu koulutuksellista ohjelmaa tapahtuman teemaa sivuten, iltaohjelma ja vapaata verkostoitumista muiden maiden partiolaisten kanssa. Järjestelyvuorossa olevalla maalla, eli tällä kertaa Suomella on mahdollisuus esitellä omia toimintamallejaan ja luoda unohtumaton kokemus, joka tullaan muistamaan muissa pohjoismaissa asti. 

Johtajapäivien vuosittain vaihtuvaksi teemaksi on tänä vuonna valikoitu “Back to the Roots”, joka kuvaa palaamista partion perinteisempien aktiviteettien ja ydinkysymysten äärelle unohtamatta näkökulmaa nousujohteisempaan johtamiseen ja parempaan tulevaisuuteen liittyviin teemoihin. 

Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki! Mukaan pääsevät 20 ensimmäistä, joten ole nopea!

Ilmoittaudu mukaan 27.8.2023 mennessä: kuksaan.fi/60220

Tiedot

Alkaa:
29.9.2023
Loppuu:
1.10.2023

Tapahtumapaikka

Kiljavan leirikeskus
Vihtilammintie 45
Hyvinkää, 05200 Suomi
+ Google Map