Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laten Laukka

28.10.2023

Historian havinaa ja unohdettuja kapistuksia! Laten Laukka tulee jälleen 28.10. Itä-Vantaalla. Tänä vuonna kisan teemana ovat museot. Kerää siis jo kisavartiosi valmiiksi ja tule mukaan viettämään ikimuistoinen päivä!

Laten Laukka on perinteinen vantaalainen, viimeisen vuoden seikkailijoille sekä tarpojille suunnattu, partiotaitokilpailu, jossa tehtäviin sisältyvät nämä viisi aihetta: tuli, ensiapu, suunnistus, kätevyys ja yllätys. Laten Laukka on päiväkilpailu, jonka tehtävät ovat sopivan haastavia. Kisassa voi olla myös erikseen seikkailijasarja järjestäjien harkinnan mukaan. Kilpailun kaksi parasta tarpojavartiota pääsee edustamaan Vantaata toukokuussa 2024 pohjoismaiseen 5-otteluun Ruotsiin.

Huomio! Partiokannus on tehnyt muutoksen kisan sääntöihin: kisavartion suurin sallittu koko on tänä vuonna viisi (5) vartiolaista vanhan seitsemän sijaan.

Ilmoittautukaa 15.10. mennessä: kuksaan.fi/64359 Vartionjohtajat huomioikaa, että ilmoittautumisessa pyydetään vartiolaisten erityisruokavaliot.

Tiedot

Päivämäärä:
28.10.2023