Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cyber 4-Kamp

19.1.2019 @ 9.0018.00

Kiinnostaisiko partiotaitokisat, mutta metsässä juoksentelu ja lyhyet yöunet eivät houkuta? Haluaisitko osallistua omalla porukallasi kisoihin kotoasi tai kololtasi? Tämä kaikki on mahdollista osallistumalla Cyber 4-Kampiin! Cyber 4-Kamp eli C4K on yhteispohjoismaalainen netissä kisattava pt-kisa, johon voivat osallistua seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Kisan voi suorittaa missä vain, kunhan vain vartiolla on tietokone ja pääsy nettiin! Kisakieli on englanti ja se käydään 19.1.2019.

Cyber 4-kamp eli C4K kisataan netissä vuosittain. Tapahtumassa partiolaiset Ruotsin Huddingesta, Tanskan Lyngbystä, Norjan Askimista ja Suomen Vantaalta kisailevat erilaisissa nokkeluutta, tiedonhakutaitoja ja luovuutta vaativissa tehtävissä. Kilpailu koostuu neljästä osa-alueesta, joissa kussakin on erilaisia tehtäviä. Vastaaminen tapahtuu lähettämällä kuvia ja videoita tai vastaamalla kysymyksiin. Kilpailukielenä toimii englanti. C4K:n nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.nordtreff.org/index.php/c4k. Säännöt löytyvät osoitteesta: http://4-kamp.dk/rules.shtml

Kisan nettisivut ovat http://www.4-kamp.dk/ ja samoille sivuille tulevat kisan viralliset ilmoittautumisohjeet viimeistään kisapäivänä.

Kisavartiot ilmoittautuvat sekä kuksaan kuksaan.fi/24677   että kisan virallisille nettisivuille. Kuksailmon voi tehdä vaikka heti.

Tiedot

Päivämäärä:
19.1.2019
Aika:
9.00 – 18.00