Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cyber 4-Kamp

29.1.2022 @ 8.0017.00

Cyber-4-kamp, eli sähköisenä netissä järjestettävä pohjoismaisten ystävyyskaupunkien (Ruotsin Huddinge, Norjan Askim ja Tanskan Lyngby) välinen partiokilpailu järjestetään taas 29. tätä kuuta! Ensimmäistä kertaa kilpailu järjestetään sähköpostiin pohjautuvana kokonaisuutena. Säännöt ja pelin idea on kuitenkin täysin sama kuin aiempina vuosina.

Kisassa on kaksi sarjaa: tarpojaikäisten scouts-sarja ja kaikillle yli 15-vuotiaille suunnattu old boys-sarja. Joukkueen minimikoko on kaksi henkilöä. Kilpailuun voi osallistua täysin etänä, kaikki joukkuekaverit omilta koneiltaan.

Tapahtuma alkaa lauantai-aamuna klo 11:00 (Suomen aikaa) ja aikaa vastata tehtäviin on klo 18:00 asti. Ennen kilpailun alkamista tulee hoitaa hyvissä ajoin rekisteröityminen seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Lähettäkää sähköposti osoitteeseen nc4k2022@gmail.com ja kirjoittakaa viestiin seuraavat tiedot:

  • joukkueen nimi
  • lippukunta ja maa (Suomi)
  • jokaisen joukkueen jäsenen nimi ja ikä
  • kuva joukkueesta (kuvan tulee olla otettu rekisteröitymispäivänä)

Huomioittehan, että rekisteröityminen ja vastaaminen kaikkiin tehtäviin tulee hoitaa englanniksi. Kun rekisteröityminen on hoidettu, ensimmäiset ohjeet lähetetään joukkueelle tasan klo 11:00 samaan sähköpostiosoitteeseen kuin, josta rekisteröityminen tehtiin.

 

Kilpailussa on neljä kategoriaa, joihin jokaiseen kuuluu useampia tehtäviä. Jokaisen kategorian suorittamiseen on aikaa tunti sen aloittamisesta. Vastaamista voi jatkaa myös aikarajan umpeutumisen jälkeen, mutta tällöin yliaika voi vaikuttaa joukkueen tienaamiin pisteisiin. Kisaajilla on päivän aikana mahdollisuus pitää taukoja haluamaansa tahtiin kategorioihin vastaamisen lomassa.

Kisaan tarvittavat tarvikkeet ovat tietokone, laturi, kynä ja paperia sekä hyvät eväät. Myös askartelutarvikkeet ja värikynät ovat hyödyksi, mutta eivät pakolliset.

Tervetuloa kisaamaan koko pohjoismaisen yhteistyöryhmän puolesta! Mikäli kisaan liittyen herää lisäkysymyksiä, voi kannuksen kv-vastaavaan Ellaan olla yhteydessä sähköpostitse (ella-maria.rasanan@partio.fi

Tiedot

Päivämäärä:
29.1.2022
Aika:
8.00 – 17.00