Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cyber 4-Kamp

30.1.2021

Cyber 4-Kamp eli C4K on Internetissä kisattava partiotaitokisa, johon osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen sekä kisavartion! C4K sisältää useita partioon liittyviä osa-alueita, joissa kisataan muita pohjoismaalaisia kisavartioita vastaan. Kisassa on kaksi eri sarjaa, Scouts (alle 16-vuotiaat) sekä Old Boys (vapaa sarja). 

Cyber 4-kamp on partiotaitokilpailu sähköisellä alustalla. Kisassa on kysymyksiä neljään eri osa-alueeseen liittyen, joiden jokaisen suorittamiseen on aikaa tunti. Osa-alueiden välissä voi rauhassa tilata pizzat tai valmistaa jotain muuta ryhmän suosikkiruokaa ennen seuraavaa osa-aluetta. Aikataulun päätätte te!

Varatkaa joukkueellenne kisa-aamuna tietokone, laturi, toimiva nettiyhteys sekä puhelin, jolla voi ottaa kuvia ja siirtää niitä tietokoneelle.

Tänä vuonna kisassa parhaiten sijoittuvalle suomalaiselle tarpojajoukkueelle aukeaa mahdollisuus osallistua Ruotsissa järjestettävään 5-kamp partiotaitokilpailuun! Osallistuminen siis todella kannattaa!

Kilpailuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Cyber 4-kamp:in omilta sivuilta löytyy kisa-aamuna linkki mukaan kilpailuun.

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2021