Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cyber 4-Kamp

25.1.2020 @ 8.0017.00

Cyber 4-Kamp eli C4K on Internetissä kisattava partiotaitokisa, johon osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen sekä kisavartion! C4K sisältää useita partioon liittyviä osa-alueita, joissa kisataan muita pohjoismaalaisia kisavartioita vastaan. Kisassa on kaksi eri sarjaa, Scouts (alle 16-vuotiaat) sekä Old Boys (vapaa sarja). 

Ilmoittautuminen tehdään kisa-aamuna kisasivulta: http://4-kamp.dk/. Ilmoittautuessa kisavartio tarvitsee ryhmälle sähköpostiosoitteen ja ryhmästä samana päivänä otetun valokuvan (jossa esiintyy kaikki osallistujat). Näiden lisäksi kisavartio tarvitsee tietokoneen, nettiyhteyden, digikameran + mahdollisuuden siirtää kuvia sähköpostiin/tietokoneelle.

Kisassa tehdään neljä tehtävää, joista kunkin tekemiseen on aikaa 1 tunti. Aika alkaa siitä, kun tehtävän avaa (joten tehtäviä ei kannata avata etukäteen tai kaikkia yhtäaikaa). Tehtävien välissä voi tehdä mitä vain, kisa-aikaa on reilusti (eli suunnitelkaa esimerkiksi kisavartion syömiset yms yhdessä).

Kisaan paras paikka osallistua on esimerkiksi kolo tai jonkun ryhmäläisen koti. Kisapaikassa olisi hyvä olla monenlaisia tarvikkeita saatavilla, koska kisatehtävien tekemiseen saatat tarvita erilaisia tavaroita/asioita.

Tsemppiä kisaan!

Tiedot

Päivämäärä:
25.1.2020
Aika:
8.00 – 17.00